Dragii mei, vă invit cu drag în luna mai la un seminar de dezvoltare personală pe care îl voi susţine în cadrul evenimentului Agenda Bio – ediţia a9a.

Subiectul pe care îl voi aborda este despre imperfecţiunile din viaţa noastră, mai exact cum să întâmpinăm imperfecţiunile din viaţa noastră astfel încât să obţinem echilibrul de care avem nevoie.

Dacă ai momente când simţi că viața ta nu este perfecta şi că lipsește ceva care să redea acel sentiment de împlinire, te invit să participi la acest seminar. De cele mai multe ori nu reușim să ne dăm seama care este elementul care lasă un gol imperfect în viața noastră şi de aici întreg echilibrul este afectat.

În cadrul acestei sesiuni de mindfulness și dezvoltare personală, vom avea ocazia să discutăm despre imperfecțiunile din viața voastră, despre ceea ce lipsește, dar și despre cum să abordăm și să privim aspectele considerate imperfecte. Vom avea ocazia să ne cunoaştem, să povestim din experienţele noastre şi să plecăm cu idei pe care să le punem în practică.

Evenimentul are loc în 12 mai, începând cu ora 11.00, la Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala Lectură. Locurile sunt limitate şi de aceea te rog să te înscrii în avans completând formularul pe care-l găseşti aici.

La sfârşitul seminarului am pregătit o tombolă pentru toţi participanţii: un tricou marca Dana Predu cu mesajul ”Stay Still, Find your Tune” și un voucher 30% pentru cursul online “Mindfulness în viața ta”.

\Vă aştept cu drag să ne cunoaştem şi să ne bucurăm de timpul petrecut împreună!