Cum să ai ȋncredere ȋn tine ca să obții tot ce vrei

Thursday, Dec 17, 2020 | Postat de Dana Predu

Trebuie să recunoaştem că atunci când ni se spune că nu putem avea totul ȋn viață nu este adevărat. Oamenii care spun că nu le putem avea pe toate ȋn viață vorbesc din propriile frici.

Ȋn ediția SIMPLU din 10 noiembrie am discutat despre puterea şi excelența proprie, despre cum să ai ȋncredere ȋn tine şi cum să-ți depăşeşti fricile pentru a obține exact ceea ce vrei.

M-am bucurat să o am invitată pe Ruxandra Babici, o femeie extraordinară, consultant digital marketing, speaker, trainer, antreprenor cu o experiență de peste 10 ani în comunicare și fidelizarea macro- audiențelor. Ruxandra iubeşte sa fie ghid şi alchimist al erei digitale, mixează marketingul, vânzările, resursele umane cu puțină magie.

 

“TU ai potențialul de a modela lumea. Trebuie doar să te conectezi cu puterea ta nelimitată.” Ruxandra Babici

 

Ruxandra este o persoană ambițioasă, un profesionist care inspiră, oferindu-le celor cu care lucrează autonomia de a decide cum doresc să învețe și să creeze. Ne-a povestit cum a ȋnceput dragostea pentru a ghida oamenii din jurul său, cum crede ȋn vizionari, fiind chiar ea un vizionar.

Ȋnainte să obținem tot ce ne dorim ştim cu adevărat ce ne dorim?

Ruxandra ne-a explicat că putem face ȋn viață ceea ce ne pasionează, că putem creşte şi putem să trăim dintr-un business care are la baza pasiunea personală. Ne-a oferit exerciții pe care să le exersăm individual pentru a ne descoperi puterea şi excelența proprie.

Putem să avem totul?

“Trebuie să recunoaştem că atunci când ni se spune că nu putem avea totul ȋn viața nu este adevărat. Oamenii care spun că nu le putem avea pe toate ȋn viață vorbesc din propriile frici şi este ok. Primul pas este să să spunem că asta este o minciună…Dacă ne uităm cu atenție la noi şi trecem de gândurile de la suprafață şi de ceea ce am preluat de la societate că sunt valorile curente şi intrăm ȋn subconştientul nostru şi ne analizăm cu mare atenție ce ne dorim cu adevărat s-ar putea să fim surprinşi că ne dorim nişte lucruri foarte simple…Trebuie să ne dăm seama exact ce ne dorim.”

Vă invit cu drag să urmăriți emisiunea, Ruxandra a fost singurul invitat care a reuşit să mă ȋntrebe şi chiar să obțină răspunsuri legate de viața mea personală. Link-ul de acces vizionare emisiune este acesta:

Am selectat câteva dintre mesajele pe care le-ați transmis ȋn urma acestei ediții. Recunoscătoare pentru tot.

Bună seara! O emisiune foarte interesantă! Felicitări sănătate vă doresc și cât mai multe emisiuni interesante! Succes!

Mulțumesc, învățăm și iar învățăm. Am înțeles multe lucruri despre viață.

Ruxandra este minunată! Programul ei m-a ajutat să trec peste blocajul pe care-l aveam legat de credința limititativă că nu sunt suficient de bună.

Vă mulțumesc tuturor care ați fost alături de noi şi ne-ați urmărit ȋn direct sau ȋn reluare.

Multumesc şi partenerilor mei: Komoder cel mai cunoscut producător de fotolii cu masaj din România, aparate de masaj şi sisteme de masaj, produse certificate în conformitate cu piaţa europeană, Dasha pentru vestimentația mea şi Interpersonal – servicii IT-premium.

Continuăm să avem grija de noi de la interior la exterior, să ne deschidem ochii, inimile şi să ne lăsăm inspirați de tot ceea ce este ȋn jurul nostru.

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Sursa foto: galeria personală, pixabay