Cum să privești spre 2021

Wednesday, Dec 30, 2020 | Postat de Dana Predu

Anul 2020 a fost anul care a venit cu efectul de WOW pentru noi toți. A fost anul care ne-a scos din zona de confort, ne-a plimbat prin stări pe care nu știam că putem să le trăim la o asemenea intensitate. Așa este?

Am scris la începutul lunii decembrie în paginile cărții la care lucrez despre ce a însemnat 2020 pentru mine. Am decis să nu-l împart în rău sau bun, ci să-l privesc exact așa cum a fost, cu lecții multiple, complexe. Vreau să cred că sunt lecții pentru binele nostru, al fiecăruia dintre noi.

Da, este anul în care mi-am pierdut cele două persoane care m-au adus pe lume, și da, încă nu sunt pregătită să vorbesc în detaliu despre întreaga experiență...doare al naibii de tare. Am ales să aștern pe hârtie toate trăirile unei astfel de experiențe și când va fi timpul, le voi face publice.

Vreau să mă uit la 2020 cu recunoștință

Este anul în care am învățat să merg pe bicicletă (nu râdeți, chiar am prins vârsta aceasta fără să știu cât de magic este pedalatul), anul în care am avut curaj să renunț la relații care nu-mi erau benefice, anul în care am deschis uși pentru proiecte noi, anul în care am dat voie să-mi îndeplinesc dorințe, anul cu momente senzaționale alături de soțul meu și cele 2 zânuțe...anul în care am fost aproape de mine.

În ultima ediție SIMPLU din acest an am avut în studio alături de mine două femei extraordinare, cu experiențe de viață ce pot fi date mai departe – Cristina Oțel, trainer, life design coach și Alexandra Bădiță, coach stimă de sine, autor, storytelling expert. Am discutat despre setarea intențiilor în 2021, despre dorințe și cum să le îndeplinim. 

La o scurtă cercetare în mediul on-line, topul dorințelor românilor pentru 2021 arată astfel: sănătate, timp alături de cei dragi, excursii, participarea la concerte, păstrarea locului de muncă, bani, relații noi. La tine cum arată lista cu dorințe?

Curajul nu înseamnă absența fricii

Mi-am întrebat invitatele cum să privim spre 2021 și răspunsurile lor au fost cuprinzătoare, pline de emoții și învăluite în optimism.

Cristina ne îndeamnă să privim către 2021 cu încredere și optimism, este cel mai bun loc de unde să plecăm ca să ne creștem șansele ca o bună parte din lucrurile importante pentru noi să se întâmple.

Alexandra s-a gândit la flexibilitatesă putem schimba direcția atunci când trebuie, să lăsăm deoparte ce nu este necesar pentru noi și să găsim resurse să mergem în direcții diferite. 

Vă invit cu drag să urmăriți întreaga emisiunea, vă promit că nu vor exista regrete. Cred cu tărie că emisiunile SIMPLU sunt cursuri gratuite cu lecții de viață oferite de către invitații mei. Link-ul de acces vizionare emisiune este acesta:

 

Vă mulțumesc tuturor care ați fost alături de noi şi ne-ați urmărit ȋn direct sau ȋn reluare.

Multumesc şi partenerilor mei: Komoder cel mai cunoscut producător de fotolii cu masaj din România, aparate de masaj şi sisteme de masaj, produse certificate în conformitate cu piaţa europeană, Dasha pentru vestimentația mea şi Interpersonal – servicii IT-premium.

Continuăm și în 2021 să mergem mai departe și să nu ne oprim. Pedalăm în continuare, pedalăm pentru viață, pentru dorințele noastre. Vă doresc un 2021 luminos, cu abundență în momente magice alături de cei dragi!

Să umpleți pagini de recunoștință și să bifați dorințe îndeplinite!

Să ne revedem sănătoși și voioși în 2021! Să avem grija de noi de la interior la exterior, să ne deschidem ochii, inimile şi să ne lăsăm inspirați de tot ceea ce este ȋn jurul nostru.

 

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Sursa foto: galeria personală, pixabay