Ora de mindfulness la Body Mind Spirit Expo, ediţia 4,5,6 octombrie 2019

Saturday, Oct 5, 2019 | Postat de dana predu

Body Mind Spirit EXPO este un eveniment aparte în România, unde voia bună, relaxarea și starea de bine a vizitatorilor sunt obiectivele esențiale ale organizatorilor.

Concurs pentru participanţii seminarului “Ora de mindfulness” din data de 6 octombrie, din cadrul târgului Body Mind Spirit Expo, octombrie 2019. Concursul are loc în intervalul 15.00 – 15.50, 6 octombrie 2019.

PREMII : Oferim 3 cărţi “Minutul de mindfulness”, autor Dana Predu. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin extragere random.org în aceaşi zi.

Inscrie-te la tombola

Adresa de email: Numar de telefon: Nume:

Te invit cu drag la o oră de mindfulness la o nouă ediţie a târgului Body Mind Spirit Expo, 4,5,6 octombrie 2019. Sunt la a 3-a participare la acest eveniment care este dedicat stilului de viaţă sănătos şi echilibrat, şi am întâlnit sute de oameni pasionaţi şi dornici să facă schimbări benefice în viaţa lor.

Ajuns la cea de-a XXV-a editie, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, cărţi de succes, un eveniment plin de inovatie şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală.

Evenimentul reuneşte terapeuţi, instructori, practicanţi, specialişti, producători şi comercianţi din domeniul sănătăţii şi frumuseţii. Expozanti – Clinici, centre de sănătate, înfrumuseţare şi estetică corporală, cabinete individuale, saloane, edituri, universităţi, colegii, asociaţii, fundaţii, producatori şi comercianţi, liber profesionişti – cu o ofertă foarte generoasă de servicii şi produse destinate sănătăţii şi frumuseţii.

La această ediţie am ales să vorbesc tot despre mindfulness şi am decis să numesc seminarul simplu, reprezentativ – Ora de mindfulness. Voi intra intr-o scurtă călătorie a istoriei mindfulness, voi puncta clar care sunt beneficiile practicării tehnicilor de mindfulness în activităţile noastre de zi cu zi şi ce opţiuni există.

Te poţi bucura de un program unic care inspiră şi permite sănătatea, armonia pentru trup, minte & spirit şi care va reuni o serie de manifestări, cum ar fi:

Ai senzaţia că viaţa trece pe lângă tine pe fugă? Eşti pe “pilot automat” în fiecare zi? Te invit, duminică, la ora 15.00, la Sala Palatului, în sala B, la Body Mind Spirit Expo.

Mindfulness sau “arta de a trăi” este puterea lui ACUM. Este arta de a rămâne conştient cu ceea ce se întâmplă. Stresul, depresia şi anxietatea iau amprentă asupra fericirii. Cu practica Mindfulness şi alte instrumente, putem îmbunătăţi concentrarea, claritatea şi fericirea noastră.

Acest seminar este pentru tine care îţi doreşti să sporeşti bunăstarea şi fericirea în viaţa ta. Nu necesită cunoştinţe anterioare despre mindfulness sau meditaţie şi nici nu exclude pe aceia dintre voi care au asemenea cunoştinţe.

Te invit să aduci în viaţa ta şi în activităţile de zi cu zi tehnici de mindfulness pentru mai multă claritate, concentrare, calm şi bunătate.

Poţi verifica lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare aici. Intrarea este liberă!

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător. 

Alege pentru tine!

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

97-15
15