Îndrăzneşti să fii unic? Ai un loc unde te poţi exprima

În timpul săptămânii am ales să plec de acasă şi să particip la un eveniment pe care l-am trecut pe listă de când eram însărcinată. Nu, nu este vorba despre un curs de dezvoltare personală sau un loc în care se adună speakeri motivaţionali şi discută despre mindfulness.  Decorul a fost total diferit, glam, cu sclipici, covor roz, amestec de parfumuri scumpe şi tocuri sexy. Exact ce îşi doreşte o femeie îndrăzneaţă. Aşa este?

Chiar dacă tonul meu poate părea glumeţ sau ironic, m-am întors acasă încărcată cu energie pozitivă, motivată să muncesc mai mult şi cu respect pentru toţi oamenii minunaţi care au participat şi au organizat evenimentul.

Am întâlnit-o pe Diana Cosmin de la finesociety.ro care a susţinut o prezentare de nota 10 bazată pe experienţa ei de storyteller şi care a dat temă pentru acasă care mie mi-a plăcut şi pe care vreau să o transmit mai departe:

  • Trebuie să te întrebi periodic: “La ce mă pricep eu cel mai bine?
  • Priveşte statutul tău de povestitor ca pe un privilegiu şi întreabă-te: “Ce pot să fac cu el astfel încât să evoluez?

 

Am avut ocazia să o cunosc pe Ana Morodan de la anamorodan.com, o femeie sigură pe ea, care îşi exprimă unicitatea ori de câte ori are ocazia. În pauză mi-a strâns mâna şi mi-a spus: “dacă diplomaţia este ceea ce te defineşte, go for it”.

Vă las mai jos un slide din prezentarea Anei care se potriveşte cu o viaţă asumată, mindfulness. 

Mesajul care a ajuns la mine în urma a 10 ore petrecute la Digital Divas 2019 este despre puterea de a arăta în jurul tău că eşti unic.

Suntem diferiţi şi tocmai această unicitate ne dă puterea să mergem mai departe. Ai alegerea de a fi tu, acceptă că eşti diferit şi îndrăzneşte să fii unic. Locul potrivit pentru această unicitate este aici, în propria viaţă.

Am avut ocazia să fac poză cu Larisa Lupoaea de la care am învăţat eu să mă dau cu iluminator smiley (mijloc, iar stânga este Izabela Caragea).

Am abordat-o pe Alina Ceuşan pe care o admir pentru munca din mediul on-line şi pentru că promovează o viaţă sustenabilă (a şi fost votată cea mai în vogă bloggeriţă de beauty şi fashion).

Te îndemn să alegi să fii cea mai bună versiune a ta şi să învesteşti în tine! Fără comparaţii între alte persoane ci doar faţă de tine, tu cel de ieri, unic.

Eu alături de mămici unice, curajoase şi magice.

La Digital Divas o să revin cu bucurie şi anul viitor.smiley

 

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem şi pe instagram, #traiesteviataacum

 

 

Categorii
Dezvoltare personală Stories Evenimente Toate articolele
Recent adaugate
19 Oct

De ce am nevoie de un mindfulness coach?

Prin lucrul cu un mindfulness coach se obțin răspunsuri la probleme specifice, soluții organice. Este o experiență profund personală.

14 Oct

Care sunt ingredientele unei relații de durată și de succes?

Succesul unei relații sau a unei căsnicii fericite se bazează pe o serie de valori acceptate de ambii parteneri, dar și pe cunoașterea dinamicii de cuplu.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs