Modul în care ne petrecem dimineaţa îşi pune amprenta pe întreaga zi. În fiecare lună vei găsi la secţiunea Blog de pe site un interviu "Cum îmi încep ziua" cu persoane care inspiră în jurul lor şi sunt sursă de motivaţie şi energie pentru mulţi dintre noi.

 

În luna august ne bucurăm să o avem alături pe Georgiana Stroe, “mama unui om mic extraodinar de la care învăţ în fiecare zi să trăiesc aici şi acum”, sora cea mai mare dintre cei 7 fraţi ai familiei, femeia curajoasă cu o carieră în network marketing care a făcut o schimbare de 180 grade de la poziţia de farmacist, omul care a învăţat să treacă de la viaţa pe pilot automat la viaţa intenţionată.

 

 

Cum erau dimineţile copilăriei tale?

 

Dimineţile în copilăria mea erau pline de culoare şi magie, nu sunt o persoană matinală, mă fac în mod intenţionat acum una.

Dar faptul că nu eram o persoană matinală, nu m-a împiedicat niciodată să mă bucur de începutul fiecărei zilei, sunt crescută la ţară, si sunt cea mai mare dintre cei 7 fraţi ai familiei, cel mai des îmi amintesc dimineţile petrecute în curte cu bunica mea şi fraţii mei, cu poveşti cu tâlc, joaca şi obişnuita şicană dintre fraţi.

Atunci am învăţat de la bunica mea că o zi bună, începe întodeauna cu a te conecta cu Dumnezeu, lucru pe care îl păstrez şi acum.

 

 

Ai un ritual pe care-l faci în fiecare dimineaţă cu stricteţe?

 

Da, am un ritual de la care mă abat foarte, foarte rar, cu mici  excepţii!

 

 

Cum arată o dimineaţă din viaţa Georgianei Stroe? La ce oră te trezeşti? Ce faci mai exact?

 

Fiecare dimineaţă din viaţa mea este una bună, dacă ea îmi setează ziua atunci vreau să fie extraodinară.

Cum fac asta?

Primul lucru când mă trezesc, şi aproape în fiecare zi mă trezesc la 6.30 (cu ceas, v-am spus că nu sunt o persoană matinală, dar mă fac să fiu), mă rog câteva minute, doar mă rog!

Apoi după rutina din fiecare dimineaţă, băut apă şi gelul de aloe vera, îmi fac cafea (iubesc cafeaua) şi îmi iau agenda mea magică în care pe o pagina scriu pentru ce sunt recunoscatoare, chiar şi pentru acele lucruri pe care nu le am, dar mi-le doresc la timpul prezent, aşa cred că mi-am atras în ultimi trei ani în mod intenţionat tot ce am în viaţa mea, în timpul ăsta pe fundal curge muzica, de obicei câteva melodii care rezonează cu starea mea sau care mă motivează.

Apoi îmi iau câteva minute în care vizualizez lucrurile pe care mi le doresc, viaţa noastră aşa cum îmi doresc să fie, şi apoi citesc sau ascult ceva dezvoltare personala, asta dureaza cam până la 8-9, depinde de zi şi de ce am de făcut în ziua respectivă!

Cu toată dragostea, îmi doresc să inspirăm oameni, să înceapă aici şi acum să trăiască intenţionat şi să aibă credinţa că ei sunt creatori a tot ceea ce au sau trăiesc.

 

 

 

Dimineţile din vacanţă arată altfel decât celelalte?

 

Astea sunt micile exceţii, în care poate sar peste a scrie, dar părţile celalte rămân, conectarea cu DUMNEZEU, vizualizarea şi starea de bine şi de împlinire sunt acolo.

Ce cărţi ne recomanzi care te-au inspirat să faci schimbări pozitive în viaţa ta şi au avut impact şi asupra modului în care îţi începi ziua?

 

Sincer, două cărţi mi-au impactat tare modul în care trăiesc şi acţionez, SUPA DE PUI PENTRU SUFLET şi Foloseşte-ţi mintea pentru a te îmbogăţi, Napolen Hill.

Şi acum, am o carte pe care o port peste tot cu mine, o ţin în palme şi o deschid de fiecare dată când caut un moment cu mine, Minutul de Mindfuless, mulţumesc pentru asta Dana.

 

 

Mulţumesc Georgiana pentru sinceritate şi imboldul de a ne seta dimineaţa aşa cum ne-o dorim. După ce am recitit interviul cu tine m-am reîntors la agenda mea cu recunoştinţă. Mulţumesc.

 

Suntem diferiţi dar avem capacitatea de a ne schimba viaţa în cea mai frumoasă poveste, trebuie doar să vrem să ne schimbăm modul de a privi lucrurile şi tot ce ni se întâmplă.

 

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum, #cumimiincepziua