Anul în care lansez prima carte mindfulness în format de buzunar

Anul în care lansez prima carte mindfulness în format de buzunar

Anul 2019 este anul în care mi-am propus să lansez prima mea carte de mindfulness pentru adulţi. Gândul a apărut anul trecut prin vară, am adăugat curaj şi am început să acţionez prin toamnă, după săptămâni de muncă în iarnă am dat ok-ul pentru tipografie. Ce minunăţie, va ajunge la tine în primăvara anului 2019! Pot să spun că această cărticică a văzut toate anotimpurile prin ochii mei înainte să ajungă la tine.

Sper să îţi placă şi să ajungă la sufletul tău. Are un format mic dar preţios, un format de buzunar, şi astfel o clasează ca fiind prima carte de mindfulness de buzunar 100% românească. Formatul pe care l-am ales îţi permite să o plimbi în călătoria ta pentru echilibrul de fiecare zi.

Cuprinde 20 de secţiuni, iar fiecare secţiune poate fi lecturată în aproximativ un minut. Îţi ofer câteva exemple de secţiuni şi o imagine din interior să ne bucurăm împreună: IERTARE, BUNĂTATE, FRICĂ, SCHIMBARE…

Am scris această carte pentru tine, care cauţi răspunsuri, pentru tine, care te gândeşti adeseori că viața ta nu este perfectă, că lipseşte ceva care să redea acel sentiment de împlinire. Nu ai nevoie de cunoştințe anterioare despre mindfulness sau meditație şi nici nu te exclude pe tine, cel care te-ai mai întâlnit cu această artă.

Ce mai are deosebit prima carte mindfulness în format de buzunar?

ILUSTRAŢIILE.  Da, am introdus, din loc în loc, ilustraţii pline de culoare realizate cu prezenţă şi dragoste de către fiica mea cea mare Iulia sau Dulcica aşa cum o alint eu în mediul on-line. Ilustraţiile sunt făcute după ce i-am citit secţiuni din carte. S-a lăsat condusă de inspiraţie, creativitate, simţuri, şi a ieşit ceea ce avem în carte.

Mindfulness te ajută să deschizi căile disponibile din viața ta și să vezi  toate opțiunile diferit, în mod nemișcat.

Am avut lângă mine oameni magici care m-au susţinut şi m-au ajutat să ajungă cartea spre tine (Georgiana Stroe de la Operaţiunea 1000 de mămici libere, sora mea mică Beatrice, instructor de yoga şi fitness, Monica Popescu de la Itsy Bitsy, Mihaela Sipos de la editura Berg şi voi cei cărora v-am mulţumit personal).

Ce titlu am ales pentru prima mea carte de mindfulness pentru adulţi?

MINUTUL DE MINDFULNESS. M-am gândit că poate o să te ascunzi în spatele timpului şi o să-mi spui că tu nu îl ai niciodată în cantitatea dorită, m-am gândit că momentele din viaţă sunt alcătuite din minute, m-am gândit că mindfulness sau “arta de a trăi” este şi pentru tine puterea lui ACUM.

Cartea de buzunar “Minutul de mindfulness” te poate însoţi în orice moment din viaţa ta. Deschide-o şi lasă-te inspirat!

În curând voi reveni şi cu detalii despre lansarea cărţii la Bucureşti – luna martie este cea norocoasă :)

Până atunci, o poţi precomanda de pe site-ul editurii Berg – aici - şi aştept cu drag impresiile tale. Te îmbrăţişez!

Ai puterea de a acţiona. Observă respiraţia şi acţionează cu blândeţe.

Minutul de mindfulness, Dana Predu, martie 2019

Categorii
Dezvoltare personală Lifestyle Noutati Toate articolele
Recent adaugate
Exerciții eficiente de Face Yoga pentru linia feței și gât
26 Nov

Exerciții eficiente de Face Yoga pentru linia feței și gât

Prin practicarea Face Yoga beneficiem de câteva avantaje precum tenul mai neted, mai ferm, mai luminos, linia feței mai bine definită, asimetriile de la nivelul feței atenuate sau eliminate, la fel și ridurile.

Cum ne îngrijim pielea iarna
19 Nov

Cum ne îngrijim pielea iarna

Iarna pielea necesită mai multă atenție din partea noastră, deoarece devine mai uscată și problemele dermatologice se pot accentua. Pentru a preveni descuamarea și pentru a întreține sănătatea pielii, este bine să urmăm câteva recomandări.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs
Produse recomandate