De ce am nevoie de un mindfulness coach?

De ce am nevoie de un mindfulness coach?

Sunt momente în viață când este dificil să integrăm informații și activități noi în rutina zilnică. Putem încerca din greu să facem pace în gânduri, dar mintea conștientă să nu fie prietena noastră. 

Oamenii pot deveni singuri conștienți de ceea ce nu funcționează în viața lor și îi ține pe loc, dar nu toată lumea. Se pot concentra asupra prezentului, dar miile de gânduri s-ar putea să nu-i părăsească, intrând într-un carusel fără scăpare.


Cine și ce este un mindfulness coach? 

Mindfulness coach este persoana certificată care ajută să practici mindfulness în viața de zi cu zi. Desigur că poți urmări diverse materiale video, poți citi bloguri, revista sau chiar asculta podcasturi în care sunt prezentate tehnicile de mindfulness. Nu toată informația este disponibilă on-line, iar tehnicile nu sunt personalizate pe nevoile și dorințele tale.

Un mindfulness coach ajută la integrarea și executarea structurată a tehnicilor de bază. Lucrează cu înțelepciune, bunătate și compasiune de sine.

Prin lucrul cu un mindfulness coach se obțin răspunsuri la probleme specifice, soluții organice. Este o experiență profund personală.

Ce soluție există pentru situațiile în care nu știu ce nu funcționează în viața mea?

În acest caz, antrenorul de mindfulness sau un mindfulness coach te poate ghida în modul corect. Poate să-ți ofere sprijinul necesar astfel încât să poți parcurge un drum nou luminos către realizarea obiectivelor tale.

Un mindfulness coach conferă vibrații pozitive în întâlnirile de mentorat. Oferă o perspectivă diferită asupra vieții tale, te poate ajuta să ieși de pe pilotul automat sau din labirintul îngust în care te-ai pierdut. 

Frica de a merge mai departe și de a acționa devine de cele mai multe ori inamicul tău numărul unu. Te oprește să progresezi. 

Care sunt beneficiile sesiunilor alături de un mindfulness coach?

Metodele de mindfulness deschid calea către o viață sănătoasă, veselă și echilibrată. Mindfulness ne oferă relaxarea și liniștea atât de necesare. Deciziile se vor lua dintr-o minte proaspătă, liniștită, iar acest lucru crește șansele de a rezolva problemele.

 

O să enumăr mai jos câteva dintre principalele beneficii atunci când lucrezi 1 la 1 cu un mindfulness coach.

1. Mai puțin stres

Există studii de caz care folosesc imagistica prin rezonanâă magnetică funcțională si care demonstrează că nivelul de stres este mai redus la persoanele care practică mindfulness în viața lor. Atenția pe momentul prezent conduce la reducerea stresului și anxietății. 

 

2. Problemele din trecut rămân în trecut

Un mindfulness coach lucrează cu starea prezentului, cu ce este acum în viața ta, și te ajută să te gândești la ceea ce este acum, apoi la ce a fost. În sesiunile de mindfulness se lucrează cu darurile tale unice și valoroase. Experiențele negative din trecut pot impacta calitatea vieții din prezent. 

În mindfulness nu există corect sau greșit, este ceea ce este. Prin mindfulness se realizează că noi toți avem un trecut ce nu mai poate fi schimbat. Avem un prezent ce există.  

 

3. Memorie și concentrare îmbunătățită

Folosirea tehnicilor de mindfulness este cel mai bun mod de a da sonorul încet gândurilor negative ce te țin treaz noaptea sau nu te lasă să fii atent la serviciu. 

Un mindfulness coach te învață cum să anulezi informațiile de distragere a atenției astfel încât să te concentrezi pe ce este important în prezent. Vei putea analiza situația dintr-o stare de prezență, lucrând 1 la 1 cu depășirea convingerilor limitative.


Ce poate oferi un mindfulness coach și ce nu?

Mindfulness te conduce să trăiești viața în prezent, devine un stil de viață, aduce schimbări importante în funcționarea minții și a inimii cu impact și asupra celor din jurul tău. Mindfulness este pelerina de ploaie care nu-ți lipsește din geantă.  

 

Ce oferă un mindfulness coach?

  • Încurajare și sprijin
  • Procesul prin care poți depăși negativitatea
  • Îndrumări cu privire la modul de a dezvolta practica prezenței, metoda observatorului în propria viață
  • Tehnici de mindfulness care ajută în problemele personale și profesionale
  •  Avertisment cu privire la potențiale capcane


Ce nu poate oferi un antrenor de mindfulness?

  • Terapie
  • Sfat medical
  • Psihanaliză
  • Consiliere

Îți recomand să citești și articolele Beneficiile practicării meditației mindfulness și 5 Intrebări care te vor ajuta să te reconectezi cu pasiunea ta.


Aici găsești mai multe informații despre serviciile pe care le ofer.


 

Dacă ai nevoie să îți antrenezi starea de bine și vrei să lucrăm împreună, contacteză-mă la contact@danapredu.com

Mă găsești și pe:

Facebook

Instagram

✅ LinkedIn

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Galerie foto: Pixabay, galeria personală

Categorii
Dezvoltare personală Lifestyle Noutati Toate articolele
Recent adaugate
Exerciții eficiente de Face Yoga pentru linia feței și gât
26 Nov

Exerciții eficiente de Face Yoga pentru linia feței și gât

Prin practicarea Face Yoga beneficiem de câteva avantaje precum tenul mai neted, mai ferm, mai luminos, linia feței mai bine definită, asimetriile de la nivelul feței atenuate sau eliminate, la fel și ridurile.

Cum ne îngrijim pielea iarna
19 Nov

Cum ne îngrijim pielea iarna

Iarna pielea necesită mai multă atenție din partea noastră, deoarece devine mai uscată și problemele dermatologice se pot accentua. Pentru a preveni descuamarea și pentru a întreține sănătatea pielii, este bine să urmăm câteva recomandări.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs
Produse recomandate