Despre DEZVOLTARE – Minutul de mindfulness

Monday, Oct 19, 2020 | Postat de Dana Predu

Dezvoltarea personală este într-o relaţie armonioasă cu acţiunea şi rezultatul final

Continuăm seria lecturilor care durează un minut.  Săptămânile trecute am scris despre IERTARE  şi despre CURAJ. Săptămâna aceasta am ales să scriu despre dezvoltare.

Ştiai că dezvoltarea ţine de fiecare moment din viaţă în care eşti prezent?

Dezvoltarea personală este într-o relaţie armonioasă cu acţiunea şi rezultatul final. Timpul pe care-l petreci în această relaţie conduce către dezvoltarea ta. Poţi să apelezi la cărţi inspiraţionale, cursuri motivaţionale sau oameni cu rol de guru şi altfel, cu paşi mici, deschizi uşa spre dezvoltare. Dar nu este suficient, nu uita de relaţia acţiune-dezvoltare.

Trage aer în piept şi aruncă-te într-un salt al încrederii. Strânge către tine bucuria lucrurilor simple şi învăluie totul in compasiune pentru tine şi tot ce te înconjoară.

Învaţă să simţi emoţia şi intră în aria de dezvoltare personală! Când părăseşti zona de confort intri în relaţie cu dezvoltarea.

Mai multe  texte de genul acesta vei regăsi şi ȋn prima carte de buzunar de mindfulness din România lansată anul trecut la Bucureşti, cu acelaşi titlu - Minutul de mindfulness.

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

 

Foto: pixabay