Despre IERTARE – Minutul de mindfulness

Wednesday, Sep 30, 2020 | Postat de Dana Predu

Să trăiești conștient cu o inimă liberă de resentimente și răutăţi ar fi o realizare extraordinară. Prin practicarea meditaţiei iertării, poţi deschide ușa acestei posibilităţi.

Toamna este anotimpul abundenței şi acceptării. Deschid cu bucurie pentru tine o serie nouă din programul #minutuldemindfulness. O serie de articole scurte pe care tu să le poți lectura ȋntr-un minut. O parte din texte le vei regăsi şi ȋn prima carte de buzunar de mindfulness din România lansată anul trecut la Bucureşti, cu acelaşi titlu - Minutul de mindfulness.

Am ales să ȋncep cu IERTAREA – un pas principal ȋn acceptare, dezvoltare, un pas important pentru a avansa spre o viață plină de prosperitate.

Ştiai că reconcilierea este calea pentru a face pace cu tine însuţi și lumea exterioară?

Într-adevăr, să trăiești conștient cu o inimă liberă de resentimente și răutăţi ar fi o realizare extraordinară. Prin practicarea meditaţiei iertării, poţi deschide ușa acestei posibilităţi.

Primul pas este iertarea ta directă, făcând pace cu tot ceea ce ești. Este o direcţie care te va ajuta să înţelegi că ești suficient, așa cum ești.

Al doilea pas este să obții iertarea persoanelor pe care le-ai rănit.

Al treilea este iertarea persoanelor care te-au rănit.

Învaţă să ierţi!

Dacă nu ai abilitatea de a uita în timp ce s‐a întâmplat, poţi avea puterea de a‐i ierta pe cei care te‐au rănit.

 

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Cartea minutul de mindfulness o poți comanda aici.