Anul în care lansez prima carte mindfulness în format de buzunar
Monday, Mar 4, 2019

Prima carte de mindfulness de buzunar 100% românească

Cum îmi încep ziua – interviu cu mama cu uleiuri, Valentina Enache
Friday, Feb 1, 2019

Te invit să urmăreşti povestea Valentinei Enache. Suntem diferiţi dar avem capacitatea de a ne schimba viaţa în cea mai frumoasă poveste.

Cum îmi încep ziua – interviu cu Alexandra Niţu, fondatoarea conceptului Botez Tematic
Thursday, Jan 10, 2019

În fiecare lună vei găsi la secţiunea Blog un interviu "Cum îmi încep ziua" cu persoane care inspiră în jurul lor şi sunt sursă de motivaţie şi energie pentru mulţi dintre noi. Modul în care ne petrecem dimineaţa îşi pune amprenta pe întreaga zi.

Bun cu tine, bun cu ceilalţi. Mesajul meu pentru mine, pentru tine…pentru 2019
Monday, Dec 31, 2018

Îţi propun ca în 2019 să deschizi larg ochii şi să împarţi bunătate începând cu tine. Permite-ţi să te pui pe primul plan, să te bucuri de fiecare clipă, de tot ce e bun în Univers!

Cum îmi încep ziua – interviu cu Mariana Brădescu, femeia din spatele brand-ului Piatraonline
Thursday, Nov 15, 2018

În fiecare lună vei găsi la secţiunea Blog de pe site un interviu “Cum îmi încep ziua” cu persoane care inspiră în jurul lor şi sunt sursă de motivaţie şi energie pentru mulţi dintre noi.

Cum îmi încep ziua – Interviu cu Irina Olteanu, redactor senior la Qbebe
Monday, Oct 15, 2018

În fiecare lună vei găsi la secţiunea Blog de pe site un interviu “Cum îmi încep ziua” cu persoane care inspiră în jurul lor şi sunt sursă de motivaţie şi energie pentru mulţi dintre noi

Cum îmi încep ziua – Interviu cu Elena Santos de la acasacumami.ro
Monday, Sep 17, 2018

În fiecare lună vei găsi la secţiunea Blog de pe site un interviu “Cum îmi încep ziua” cu persoane care inspiră în jurul lor şi sunt sursă de motivaţie şi energie pentru mulţi dintre noi.

Joy si ziua în care a ascultat ploaia – Episodul 2
Thursday, Mar 22, 2018

Ploaia caldă de vară a oferit oraşului un parfum preţios cu miresme rare. Joy a reuşit să se piardă în ultimii stropi de ploaie de la geamul biroului său.

Joy şi vocea din capul ei – Episodul 1
Saturday, Mar 3, 2018

Joy stă întinsă în patul său şi încearcă să-şi ia rămas bun de la ziua pe care a avut-o. Este trează de la 6 dimineaţa şi a reuşit pentru prima dată să se întindă acum.