Cum îmi încep ziua – interviu cu Mariana Brădescu, femeia din spatele brand-ului Piatraonline

Thursday, Nov 15, 2018 | Postat de Dana Predu

În fiecare lună vei găsi la secţiunea Blog de pe site un interviu “Cum îmi încep ziua” cu persoane care inspiră în jurul lor şi sunt sursă de motivaţie şi energie pentru mulţi dintre noi.

În fiecare lună vei găsi la secţiunea Blog de pe site un interviu “Cum îmi încep ziua” cu persoane care inspiră în jurul lor şi sunt sursă de motivaţie şi energie pentru mulţi dintre noi. Modul în care ne petrecem dimineaţa îşi pune amprenta pe întreaga zi.

Pe Mariana Brădescu am întâlnit-o la un eveniment dedicat femeilor antreprenor, era unul dintre speaker. Este Managing Partner al companiei care deţine brandul PIATRAONLINE – primul magazin online de piatră naturală din România. Este femeia care a participat la evenimentele organizate de Tony Robbins, a fost fascinată de Robin Sharma, se trezeşte la 5 dimineaţa şi a lansat propria emisiune online #inspiringstories unde a intrat în dialog cu artişti, designer, oameni care schimbă lumea în fiecare zi.

DP: Cum erau dimineţile copilăriei tale?

Cu siguranţă, cât eşti copil, trezirea matinală nu este tocmai o lacer. Dimineţile de vară îmi plăceau pentru ca sunt îndrăgostită de căldură, de vară…pe când dimineţile de toamnă-iarnă erau un chin deoarece după trezire ştiam că urmează inevitabil şi “lupta” cu frigul de afară în drumul meu spre grădiniţă sau spre şcoală.

DP: Ai un ritual pe care-l faci în fiecare dimineaţă cu stricteţe?

Da, sa beau un pahar de apă cu lămâie imediat după trezire şi să ascult podcasturi ce mă inspiră sau muzică foarte alertă, astfel încât să îmi aduc un aport de energie.

DP: Cum arată o dimineaţă din viaţa Marianei Brădescu? La ce oră te trezeşti? Ce faci mai exact?

Trezirea în cazul meu este la ora 5.00, este un stil pe care l-am adoptat în acest an şi de care sunt extrem de fericită că l-am descoperit.

Aştept cu nerăbdare să primesc în decembrie comanda pentru cartea lui Robin Sharma – 5 am club, o carte dedicată acestui stil de viaţă.

Am descoperit că pot să câştig timp astfel încât să pot bifa mai multe activităţi într-o zi iar de când am intrat pe acest stil de viaţă, am putut sistematiza “mersul” la sală de 5 ori pe săptămână şi să pot pleca de la birou în intervalul 6-8 seara şi nu la ora 10-12 noaptea cum se întâmpla până atunci. Aşadar, în cazul meu a fost o descoperire fantastică. Ceasul sună la ora 5.00 iar la ora 6.00 sunt la sală deja, astfel încât la 7.30 să pot pleca de la sală spre birou.

DP: Dimineţile din vacanţă arată altfel decât celelalte?

Da, încă nu am atins performanţa să pot să îmi menţin acest sistem şi în vacanţe, drept urmare în vacanţe trezirea este undeva în jurul orei 9.00 maxim astfel încât să pot beneficia de micul dejun din hotel, un tabiet la care ţin foarte mult.

DP: Ce cărţi ne recomanzi care te-au inspirat să faci schimbări pozitive în viaţa ta şi au avut impact şi asupra modului în care îţi începi ziua?

Am pornit pe acest drum datorită lui Tony Robbins şi Robbin Sharma. În cazul lui Robin Sharma m-am bazat pe ce transmite la evenimentele la care este prezent şi toate materialele pe care le-a tot publicat pe acest subiect iar Tony Robbins chiar dacă nu este o persoană matinală, încurajează mult un ritm de viaţă foarte organizat şi găsirea de soluţii în loc să te plângi. Analizând acest îndemn după evenimentele la care am avut onoarea să îl cunosc, am constatat că am nevoie de mai multe ore într-o zi şi imediat după aceste evenimente, m-am “lovit” şi de afirmaţiile lui Robin Sharma, deci în cazul meu a fost “omul potrivit, la locul potrivit”.

Mariana a decis şi a ales să-şi schimbe stilul de viaţă astfel încât să obţină echilibrul dorit. Suntem diferiţi dar avem capacitatea de a ne schimba viaţa în cea mai frumoasă poveste, trebuie doar să vrem să ne schimbăm modul de a privi lucrurile şi tot ce ni se întâmplă.

Tags: