La ce ne ajută să fim bine cu noi, să fim  ZEN
Wednesday, Apr 21, 2021

Starea de zen ne ajută să trecem prin perioade de schimbări și ne ajută să vedem mai clar ce ne dorim de la viaţă. Practicarea mindfulness înseamnă reechilibrarea vieţii noastre şi putem obţine ceva diferit de fiecare dată.

Beneficiile uimitoare ale muzicii în viața noastră
Thursday, Apr 15, 2021

Muzica acționează ca un „exercițiu” care încălzește celulele creierului selectate, permițându-le să proceseze informațiile mai eficient.

9 lucruri pe care să ți le spui în fiecare zi
Thursday, Mar 25, 2021

Gândirea pozitivă are impact pozitiv asupra sănătății mentale și fizice. Asigură-te că dialogurile interioare sunt pozitive, îți cresc doza de energie și îți alimentează starea de bine.

Idei pentru a deveni mai creativi
Thursday, Mar 18, 2021

Creativitatea nu are vârstă, depinde de dialogul tău interior. Creativitatea se poate exersa important este să rămâi în starea de relaxare, de conectare cu prezentul.

Ce înseamnă curajul. Dezvoltare personală pentru mai mult curaj
Saturday, Mar 6, 2021

Educarea curajului este una dintre componentele dezvoltării personale. Este un poces continuu şi care necesită perseverență și acțiune consecventă.

Ce este feminitatea și de ce este importantă
Saturday, Feb 27, 2021

Feminitatea este mai mult decât a fi o femeie frumoasă. Consider că feminitatea ține de starea de a fi pe care o lăsăm la iveală atunci când ne simţim foarte bine în pielea noastră.

Ce înseamnă Body Scan, meditația mindfulness bazată pe observarea senzațiilor corporale
Sunday, Feb 21, 2021

Meditația mindfulness Body Scan vine în ajutorul tău pentru a obține echilibrul de care ai nevoie să te bucuri de viață.

De ce nu funcționează dietele
Thursday, Feb 18, 2021

Toți ne dorim să fim sănătoși, să ne simțim bine în pielea noastră, să avem energie și vitalitate.

Beneficiile practicării meditației mindfulness
Monday, Feb 8, 2021

Mindfulness sau “arta de a trăi” este puterea lui ACUM. Probabil ai mai citit sau ai mai auzit această definiţie scrisă sau rostită de către mine. Este simplu. Este arta de a rămâne conștient cu ceea ce se întâmplă.