Vision Board Workshop 2022

Cod produs: Workshop

190,00 RON

Ești gata să-ți transformi viața? Acum este timpul să te simți inspirat pentru a crea viața pe care ți-o doreşti. Mergi mai departe cu vizualizarea vieții tale aşa cum vrei să fie în 2022Dreptul de a visa nu ni l-a luat nimeni.

Trecem cu toții printr-o perioadă diferită de tot ceea ce ştiam până acum, o perioadă incertă, dar vine cu oportunitatea de a schimba ceva ȋn beneficiul tău. Mergem înainte şi facem alegeri. Ce funcționează ȋn acest moment este planificarea pe un interval de timp mult mai mic, ne concentrăm pe planificarea zilnică sau chiar din oră în oră. Planificăm lunar acolo unde este nevoie și stabilim intenții clare.

Care sunt cele mai importante lucruri pentru tine acum? Ȋn ce direcții vrei să-ți concentrezi timpul și energia astăzi? De ce ai nevoie pentru a acționa asupra intențiilor tale?

Vision Board Workshop 2022 este workshop-ul tău. ESTE PENTRU TINE. Un nou ȋnceput echilibrat şi realizabil.

Viața este în culori, are şi gri dar are și nuanțe de roz și toate culorile din natură. Stabilește intenția de a lua cea mai bună decizie posibilă şi este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine acum. Concentează-te pentru a lua decizia dintr-un loc plin de iubire.

Acest workshop este mai mult decât tăierea revistelor și lipirea imaginilor pe un carton. Este conectarea de sine, transformare, manifestare şi claritate în ceea ce îți dorești cu adevărat.

Vei avea ocazia să creezi o direcție și o viziune clară pentru anul 2022 şi vei ȋnvăța:

  • Cum să integrezi tehnici de mindfulness în programul zilnic
  • Meditația zilnică pentru a-ți stabili intențiile şi a-ți menține atenția pas cu pas pe parcursul anului 2022.
  • Cum se folosesc afirmațiile pozitive pentru dimineți productive
  • Să-ți schițezi adevărata viziune asupra domeniilor importante ale vieții. Tot ceea ce ai nevoie pentru a crea propriul tău vision board (toate materialele vor fi furnizate).

Workshopul se adresează:
• persoanelor care își doresc să descopere, să exploreze și să obțină un echilibru în propria viață;
• persoanelor cu vârsta de peste 20 de ani;
• oricărei categorii profesionale.

Intenția este mai importantă decât rezultatul. Atunci când precizezi clar o intenție, acesta poate servi ca un ghid pentru a lua decizii minut cu minut, oră cu oră, zi de zi. După ce aduni intențiile întreabă-te ce este în puterea ta să îndeplinești din ele. Şi aici intervin deciziile. Este în regulă dacă te miști puțin mai încet față de cum erai obişnuit, important este să te mişti şi să nu stagnezi. Trebuie să fim flexibili, atât mental, cât și fizic. Aceasta este o pandemie, o perioadă specială.

Despre mine...

Sunt Dana Predu, femeie modernă,  soție, mamă de 2 minuni, antreprenor cu experiență în training de peste 11 ani, mindfulness coach, realizator și moderator al emisiunii SIMPLU despre echilibru și simplitate în viață, autor al cărţii pentru copii „Mami, te vreau lângă mine“ şi al primei cărţi de buzunar de mindfulness din România „Minutul de mindfulness“, fondator Juxi Magic. Mai multe informații regăsiți și pe www.danapredu.com și www.juximagic.ro
Încerc să mă bucur de tot ceea ce înseamnă viață, de fiecare moment, experiență, de posibilitățile ce apar în fiecare zi…de ACUM.” Dana Predu

Prețul acestei experiențe este de doar 190 lei/persoană. 

22 IANUARIE 2022

Durata: 3 ore. Locația: librăria Cărturești Verona, Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București 030167

Prețul include:

  • Toate materialele pentru realizare vision board.
  • Băuturi și Gustări sănătoase pentru fiecare.
  • Tombolă cu premii oferite de www.pentrumine.ro
  • Audiobook - 60 de afirmații pozitive pentru dimineți productive
  • Meditaţie mindfulness, material audio – “Dragoste pentru mine şi cei din jurul meu”

Numărul locurilor este limitat!

Detalii la 0733081464 sau la contact@danapredu.com.


“Acceptarea şi bunătatea  ne fac mai puternici,  nu mai slabi.  Ne dau puterea de a ne ierta mai ușor atunci când  imperfecţiunile apar.” Mintul de mindfulness

Ascultă-ți inima! Te aștept cu drag alături de mine!