Activități de primăvară ca să evoluezi și să te bucuri de viață

Primăvara este anotimpul renașterii și al reînnoirii, iar acesta este un moment excelent pentru a te concentra asupra dezvoltării personale și a bucuriei de viață. În acest articol, vom explora cinci activități de primăvară care te vor ajuta să evoluezi și să te bucuri de viață în moduri noi și interesante.

Așa cum bine mă cunoști, nu vorbesc sau scriu din povești ci din experiența personală, din întâmplările de zi cu zi alături de familia mea și din rezultatele obținute în sesiunile de coaching alături de femeile minunate pe care le ghidez mindful.

Explorează natura

Primăvara este momentul perfect pentru a explora natura și pentru a te conecta cu mediul înconjurător. Ia-ți o zi liberă și mergi într-o excursie la munte sau într-o plimbare în parc. În timp ce te plimbi, concentrează-te asupra naturii și observă toate detaliile minunate pe care le oferă. Respiră adânc aerul proaspăt și simte soarele pe pielea ta. Aceste mici momente de conexiune cu natura pot avea un impact pozitiv asupra stării tale de spirit și pot ajuta la reducerea stresului. Pentru mine orele petrecute primăvara în grădină sunt ore de aur care mă încarcă cu energie creatoare. Rămâi prezentă, bucură-te de ACUM și AICI!

Începe un proiect creativ

Da, primăvara este momentul perfect pentru a-ți încerca creativitatea și pentru a începe un proiect nou. Fie că este vorba de pictură, desen, grădinărit sau orice altceva, găsește o activitate creativă care te inspiră și care îți oferă plăcere. Încearcă să îți petreci câteva ore pe săptămână lucrând la proiectul tău și observă cum îți crește încrederea în tine pe măsură ce progresezi. Primăvara scriu cel mai mult, paginile din jurnal se completează creativ cu energie, lansez cele mai multe workshop-uri și înregistrez cele mai multe meditații. Te invit să asculți meditația potrivită pentru zile de primăvară cu bucurie.

Participă la un eveniment cultural

Primăvara este sezonul de deschidere pentru multe evenimente culturale, cum ar fi festivalurile de muzică și arte sau expozițiile de artă. În acest sezon, există multe oportunități de a te bucura de cultura și de arta locală. Fă-ți timp să participi la un astfel de eveniment și îți vei putea extinde perspectiva și orizonturile culturale. Eu te invit să urmărești emisiunile SIMPLU pe care le realizez despre o viață de calitate.

Învață ceva nou

Acum este momentul perfect pentru a-ți dezvolta cunoștințele și abilitățile prin învățarea unui lucru nou. Găsește o temă care te pasionează și caută resurse on-line sau în librării pentru a te informa mai bine. Zilele trecute m-am înscris la un curs de educație financiară și mi-am cumpărat o carte nouă pentru zile ploioase de primăvară. Poți începe să înveți o nouă limbă, să-ți dezvolți abilități de programare sau să înveți să gătești o rețetă nouă. Pe lângă faptul că vei dobândi o nouă abilitate, vei fi și mai încrezător și mai motivat.

Explorează noi aventuri

Primăvara este, de asemenea, un moment excelent pentru a încerca noi aventuri și a ieși din zona ta de confort. Fă-ți o listă cu lucrurile pe care îți dorești să le faci, dar pe care nu le-ai încercat încă, și alege una sau două din aceste activități. Poți încerca să faci skydiving, să mergi cu rolele sau să încerci o activitate sportivă nouă. Ți-am povestit că la 40 de ani am învățat să merg pe bicicletă, și anul acesta am notat pe visionboard să particip la o lecție de echitație (ceea ce s-a și întâmplat, am urcat pe un cal pentru prima data în viața mea la începutul acestui an). Aceste aventuri te vor ajuta să-ți depășești frica și să-ți construiești încrederea în tine.

Primăvara este momentul perfect pentru a te concentra asupra dezvoltării personale și a bucuriei de viață. Te invit să-ți faci timp pentru tine și să programezi o întâlnire gratuită cu mine, 30 minute în care să povestim, să identificăm direcții, să găsim soluții la problema care te frământă cel mai tare. Programează acum sesiunea noastră împreună.

Folosește această perioadă pentru a explora natura, a începe un proiect creativ, a participa la evenimente culturale, a învăța ceva nou și a încerca noi aventuri. Aceste cinci activități pe care le-am detaliat mai sus te vor ajuta să evoluezi și să te bucuri de viață în moduri noi și interesante și îți vor oferi ocazia să îți descoperi noi pasiuni și interese.

Cu bucurie și recunoștință pentru tine!

Bineînțeles că am ales o poză pentru acest articol cu un lan de rapiță superb.:) Este lângă casa mea și culoarea galben este culoarea celei de-a treia chakra - chakra plexului solar. Culoarea asociată reprezentând gândirea analitică și activitatea intelectuală. Chakra plexului solar este centrul nostru emoțional. Ajută la controlul „digestiei vieții”, astfel puterea și controlul asupra vieții noastre.

➡️ Dacă ești în căutarea unui ghid pentru a gestiona emoțiile și a atrage în viața ta ceea ce îți dorești, te încurajez să să programezi SESIUNEA INTRODUCTIVĂ DE COACHING. 

➡️ Te invit să accesezi gratuit materialul digital gratuit e-book 3 exerciții mindfulness pentru starea de bine.

Mă găsești și pe:

Facebook

Instagram

✅ LinkedIn 

✅ YouTube Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată şi împlinită.

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Sursa foto: galeria personală