SIMPLU cu Dana Predu,

emisiunea despre stil și viață, simplitate și echilibru.

✅Povești inspiraționale de la oamenii de lângă noi, vedete, persoane publice, antreprenori, profesori, scriitori, psihologi, nutriționiști, specialiști frumusețe, instructori și life coach.

Singura emisiune live de dezvoltare personală şi stil de viaţă conştient şi echilibrat.

✅Parteneri emisiune: businessuri din industria food, beauty, fashion, nutriție & fitness, home décor, wellness, IT.

✅Public: 86 % femei, 14% bărbați, cu venituri peste medie, atât din mediul urban cât şi rural, interesaţi de dezvoltare personală, conectare la propria viaţa, organizare si antreprenoriat.

✅Media de vârstă: 20-34 ani – 22%, 35-54 – 61%, 55-64 – 17%

placeholderemisiune.jpeg

Ce spun telespectatorii despre SIMPLU:

“Vă urmăresc cu foarte mare interes de fiecare dată. Vă mulțumesc din suflet pentru toate emisiunile Simplu! Sunteţi minunată!“

“Urmăresc emisiunea Simplu cu drag, găsesc aici doar oameni frumoşi. Vă mulțumesc. Felicitări pentru profesionalism!” “Mulțumesc, învățăm și iar învățăm. Am înțeles multe lucruri despre viață.”

“Buna ziua. Felicitări Dana pentru emisiune! Doi invitați speciali pe care îi iubesc din toată inima. Sunt recunoscătoare pentru că i-am întâlnit, chiar dacă a fost si este doar virtual.”

“Bună seara tuturor din platou! Mă bucur foarte mult pentru ideile voastre minunate! Îmi voi comanda cartea. O emisiune interesantă! Felicitări și mult succes în continuare! “

“O emisiune frumoasă cu oameni frumoși și beneficii. Felicitări realizatoarei Dana pentru profesionalism și energia pozitivă!“

MAI SIMPLU, MAI UȘOR, MAI INTELIGENT

42 emisiuni realizate în 2020  |  46 emisiuni realizate în 2021  |  48 emisiuni realizate în 2022  |  Peste 135 de invitați și peste 145 k vizualizări în regim live (TV & Youtube).

Urmărește-ne în fiecare zi de marți, live de la ora 19.00, pe canalul de youtube SIMPLU cu Dana Predu, facebook Simplu cu Dana Predu și Instagram

Dacă vrei să participi la emisiunea SIMPLU ca invitat sau ca partener/sponsor îmi poți scrie folosind formularul de mai jos.

#simplucudanapredu #simplutvshow 

SĂPTĂMÂNA ACEASTA

Ce se poate afla cu ajutorul tarotul?

Marți este Simplu cu Dana Predu!

Vă invit să fiți alături de noi, în PREMIERĂ, 3 Octombrie, la ora 19.00, pentru o nouă ediție #simplucudanapredu în care vom aborda tema "Secretele Tarotului".

✨ Invitata mea este Corina Toma. CORINA TOMA, specialist în comunicare și consilier pentru dezvoltare personală.

Mai multe informații despre activitatea invitatei mele aici: Butterfly Effect

✨ Vom explora tainele Cărților de Tarot și vom descoperi cum pot ele oferi lumină și ghidare în viețile noastre.

Nu este de ratat această ediție. O temă pe care v-ați dorit-o de multă vreme.

Link emisiune: https://youtu.be/dzs5zn4vsAA?feature=shared

✨ Vă așteptăm cu bucurie să vă avem alături la Simplu cu Dana Predu!

Partenerii ediției: AlcosBio, PentruMine, Vanilla Days RO, Interpersonal

 

SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ

"Eu vorbesc - Tu nu mă auzi, Dialogul în cuplu"

✨ Invitata mea este psihologul Nina Sofian.

✨ Vom aborda subiecte importante despre comunicarea în cuplu și cum să dezvoltăm abilitățile necesare pentru o relație armonioasă. Vă spun, nu este de ratat această ediție:) Este o oportunitate de a descoperi mai multe despre terapia prin atingere și beneficiile ei pentru sănătate.

✨ Vă așteptăm cu bucurie să vă avem alături la Simplu cu Dana Predu! Partenerii ediției: AlcosBio, PentruMine, Interpersonal Romania, VanillaDays