SIMPLU cu Dana Predu,

emisiunea despre stil și viață, simplitate și echilibru.

✅Povești inspiraționale de la oamenii de lângă noi, vedete, persoane publice, antreprenori, profesori, scriitori, psihologi, nutriționiști, specialiști frumusețe, instructori și life coach.

Singura emisiune live de dezvoltare personală şi stil de viaţă conştient şi echilibrat.

✅Parteneri emisiune: businessuri din industria food, beauty, fashion, nutriție & fitness, home décor, wellness, IT.

✅Public: 86 % femei, 14% bărbați, cu venituri peste medie, atât din mediul urban cât şi rural, interesaţi de dezvoltare personală, conectare la propria viaţa, organizare si antreprenoriat.

✅Media de vârstă: 20-34 ani – 22%, 35-54 – 61%, 55-64 – 17%

placeholderemisiune.jpeg

Ce spun telespectatorii despre SIMPLU:

“Vă urmăresc cu foarte mare interes de fiecare dată. Vă mulțumesc din suflet pentru toate emisiunile Simplu! Sunteţi minunată!“

“Urmăresc emisiunea Simplu cu drag, găsesc aici doar oameni frumoşi. Vă mulțumesc. Felicitări pentru profesionalism!” “Mulțumesc, învățăm și iar învățăm. Am înțeles multe lucruri despre viață.”

“Buna ziua. Felicitări Dana pentru emisiune! Doi invitați speciali pe care îi iubesc din toată inima. Sunt recunoscătoare pentru că i-am întâlnit, chiar dacă a fost si este doar virtual.”

“Bună seara tuturor din platou! Mă bucur foarte mult pentru ideile voastre minunate! Îmi voi comanda cartea. O emisiune interesantă! Felicitări și mult succes în continuare! “

“O emisiune frumoasă cu oameni frumoși și beneficii. Felicitări realizatoarei Dana pentru profesionalism și energia pozitivă!“

MAI SIMPLU, MAI UȘOR, MAI INTELIGENT

42 emisiuni realizate în 2020  |  46 emisiuni realizate în 2021  |  48 emisiuni realizate în 2022  |  Peste 135 de invitați și peste 145 k vizualizări în regim live (TV & Youtube).

Urmărește-ne în fiecare zi de marți, live de la ora 19.00, pe canalul de youtube SIMPLU cu Dana Predu, facebook Simplu cu Dana Predu și Instagram

Dacă vrei să participi la emisiunea SIMPLU ca invitat sau ca partener/sponsor îmi poți scrie folosind formularul de mai jos.

#simplucudanapredu #simplutvshow 

SĂPTĂMÂNA ACEASTA

Ce obstacole te împiedică să atingi excelența?

✨ La SIMPLU vom discuta despre coaching-ul mental și cum ne poate ajuta să atingem performanța și excelența. Despre îmbunătățirea stării de sănătate și well-being, creșterea încrederii și a stimei de sine.

✨ Scopul ediției este de a oferi informații și instrumente practice pentru părinții copiilor sportivi astfel încât să-și atingă potențialul maxim.

SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ

La SIMPLU sărbătorim iubirea alături de Andreea Hrab și LIA.

Venim cu Sfaturi practice pentru găsirea perechii folosind datingul on-line, sfaturi din experiența Andreei și a oamenilor din jurul ei care își caută partenerul ideal.

✨ Vom discuta la #simplucudanapredu despre sfaturi și tehnici pentru oamenii care caută o relație serioasă prin intermediul aplicațiilor de dating on-line, despre cum se construiește un profil atractiv, cum se comunică eficient prin intermediul platformei de dating și cum să se facă alegeri sănătoase. Important, vom discuta metode de a evita problemele sau situațiile negative care pot să apară în acest mediu.