SIMPLU cu Dana Predu,

emisiunea despre stil și viață, simplitate și echilibru.

✅Povești inspiraționale de la oamenii de lângă noi, vedete, persoane publice, antreprenori, profesori, scriitori, psihologi, nutriționiști, specialiști frumusețe, instructori și life coach.

Singura emisiune live de dezvoltare personală şi stil de viaţă conştient şi echilibrat.

✅Parteneri emisiune: businessuri din industria food, beauty, fashion, nutriție & fitness, home décor, wellness, IT.

✅Public: 86 % femei, 14% bărbați, cu venituri peste medie, atât din mediul urban cât şi rural, interesaţi de dezvoltare personală, conectare la propria viaţa, organizare si antreprenoriat.

✅Media de vârstă: 20-34 ani – 22%, 35-54 – 61%, 55-64 – 17%

placeholderemisiune.jpeg

Ce spun telespectatorii despre SIMPLU:

“Vă urmăresc cu foarte mare interes de fiecare dată. Vă mulțumesc din suflet pentru toate emisiunile Simplu! Sunteţi minunată!“

“Urmăresc emisiunea Simplu cu drag, găsesc aici doar oameni frumoşi. Vă mulțumesc. Felicitări pentru profesionalism!” “Mulțumesc, învățăm și iar învățăm. Am înțeles multe lucruri despre viață.”

“Buna ziua. Felicitări Dana pentru emisiune! Doi invitați speciali pe care îi iubesc din toată inima. Sunt recunoscătoare pentru că i-am întâlnit, chiar dacă a fost si este doar virtual.”

“Bună seara tuturor din platou! Mă bucur foarte mult pentru ideile voastre minunate! Îmi voi comanda cartea. O emisiune interesantă! Felicitări și mult succes în continuare! “

“O emisiune frumoasă cu oameni frumoși și beneficii. Felicitări realizatoarei Dana pentru profesionalism și energia pozitivă!“

MAI SIMPLU, MAI UȘOR, MAI INTELIGENT

42 emisiuni realizate în 2020  |  46 emisiuni realizate în 2021  |  48 emisiuni realizate în 2022  |  Peste 135 de invitați și peste 145 k vizualizări în regim live (TV & Youtube).

Urmărește-ne în fiecare zi de marți, live de la ora 19.00, pe canalul de youtube SIMPLU cu Dana Predu, facebook Simplu cu Dana Predu și Instagram

Dacă vrei să participi la emisiunea SIMPLU ca invitat sau ca partener/sponsor îmi poți scrie folosind formularul de mai jos.

#simplucudanapredu #simplutvshow 

SĂPTĂMÂNA ACEASTA

Despre frumusețe holistică la SIMPLU cu Elena Ionescu de la Helena Concept

✨ Investește în sănătatea ta prin alegeri conștiente și informate.

✨ Am călătorit la Sibiu și am discutat la #simplucudanapredu cu Elena Ionescu. Elena Ionescu, antreprenor si fondator HC. Pasionată de oameni si frumos, ambitioasa, cocheta si determinata. Cu pregatire in domeniul managementului financiar-contabil si de beauty, intr-o continua dezvoltare personala si profesionala.

✨ Femeia are nevoie sa se simta protejata, in siguranta si apreciata, iar HELENA ofera acest mediu.

 

SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ

Zâmbete sănătoase de mici: Cum să previi problemele dentare la copii

✨ Dacă sunteți părinți sau aveți grijă de copii, această emisiune este un must-watch! Veți afla cum să începeți o rutină de igienă orală adecvată pentru cei mici și cum să preveniți problemele dentare comune, cum ar fi cariile și inflamațiile gingiilor.

✨ Pentru a ne ajuta în această călătorie spre o igienă orală mai bună, o am alături pe Dr. Cristina Toader, co-fondator al Neoclinique Smile Design. Vom discuta despre importanța igienei dentare corecte de la o vârstă fragedă, sfaturi practice despre cum să îngrijim dinții copiilor într-un mod distractiv și eficient. Vom explora și obiceiurile alimentare sănătoase și modul în care acestea pot influența sănătatea orală a copiilor. 🦷