Dezvoltare personală

Practicarea recunoștinței înainte de “Noapte bună”
Wednesday, Sep 22, 2021

Recunoştinţa e o stare în prezent şi se referă la a te bucura de viaţa în general, ACUM, AZI. Stând mai mult în PREZENT, vom conştientiza mai mult emoţiile şi stările noastre din timpul unor episoade pozitive pe care le trăim.

Exerciții eficiente de Face Yoga pentru ochi strălucitori și zâmbet luminos
Thursday, Sep 16, 2021

Este adevărat, în căutarea unui aspect tânăr și sănătos, mulți vor să găsească o practică zilnică pentru a sculpta pomeții, iar această e de Face Yoga. În plus, exercițiul vă poate oferi un ten plin și radiant, o relaxare a feței.

Cum să̆ scoți la iveală̆ geniul din copilul tău
Thursday, Sep 9, 2021

Ne apropiem de deschiderea unui nou an școlar, avem pe de-o parte copiii nerăbdători să înceapă școala și copiii care mai vor vacanță. Dar să nu uităm că mai există și părinții care vor să păstreze echilibrul. Cu toate acestea fiecare început de an școlar aduce noi mici genii pe drumul cunoașterii.

Doliu - Cum să treci prin pierderi
Thursday, Sep 2, 2021

Doliul este expresia durerii emoționale, manifestată prin tristețe, stare de abatere, neputința de a se mai bucura la evenimentele din viață, retragere din societate, și respectarea unui comportament tradițional culturii din care face parte.

La ce ne ajută să fim bine cu noi, să fim  ZEN
Wednesday, Apr 21, 2021

Starea de zen ne ajută să trecem prin perioade de schimbări și ne ajută să vedem mai clar ce ne dorim de la viaţă. Practicarea mindfulness înseamnă reechilibrarea vieţii noastre şi putem obţine ceva diferit de fiecare dată.

Beneficiile uimitoare ale muzicii în viața noastră
Thursday, Apr 15, 2021

Muzica acționează ca un „exercițiu” care încălzește celulele creierului selectate, permițându-le să proceseze informațiile mai eficient.

9 lucruri pe care să ți le spui în fiecare zi
Thursday, Mar 25, 2021

Gândirea pozitivă are impact pozitiv asupra sănătății mentale și fizice. Asigură-te că dialogurile interioare sunt pozitive, îți cresc doza de energie și îți alimentează starea de bine.

Idei pentru a deveni mai creativi
Thursday, Mar 18, 2021

Creativitatea nu are vârstă, depinde de dialogul tău interior. Creativitatea se poate exersa important este să rămâi în starea de relaxare, de conectare cu prezentul.

Ce înseamnă curajul. Dezvoltare personală pentru mai mult curaj
Saturday, Mar 6, 2021

Educarea curajului este una dintre componentele dezvoltării personale. Este un poces continuu şi care necesită perseverență și acțiune consecventă.