Probabil că ai văzut sau nu, că particip săptămânal la întâlniri de networking, seminare, evenimente publice sau private ca simplu invitat sau ca speaker motivaţional.  Prin activităţile pe care le desfăşor întâlnesc zilnic oameni noi fie în mediul on-line sau off-line. Sunt recunoscătoare pentru fiecare om nou pe care-l întâlnesc, încă un unic în viaţa mea.

De mică am crezut în cei din jurul meu, în magia aceea că arătăm asemănător dar de fapt suntem diferiţi, chiar UNICI. Da, fiecare cu ADN-ul lui, cu modul lui de a păşi pe Pământ, cu ritmul lui de a respira, cu zgomote diferite atunci când râdem cu poftă, cu dorinţe şi visuri ascunse, da, suntem unici.

Probabil că nu e nimic nou din ce am scris în fraza de mai sus, cunoşti aceste informaţii. Atunci, de ce nu accepţi că cei din jurul tău nu sunt TU?

Nu au trăit aceleaşi experienţe ca şi tine, nu au visat aceleaşi vise ca şi tine, nu au plâns cu tot atâtea lacrimi ca şi tine, nu au citit fix aceleaşi cărţi ca şi tine, iar alegerile în viaţă cu siguranţă au fost diferite de cele pe care le-ai luat tu. Şi atunci? De ce să te compari cu el? De ce să-l judeci pe el? De ce să-i impui lui aceleaşi credinţe şi idei?

Ştiu, o să-mi spui că nu eşti responsabil pentru ceea ce simte cel de lângă tine, şi o să-ţi dau dreptate. Dar, cuvântul pe care-l arunci spre el rămâne (mie îmi place să spun că rămâne scris în Univers). Impactul pe care-l va avea de la persoană la persoană va fi diferit. De ce? Deoarece suntem diferiţi, unici cu toate gândurile şi emoţiile noastre.

O să-ţi scriu aici ceea ce spun şi verbal în majoritatea seminarelor la care particip.

Te îndemn să alegi să fii cea mai bună versiune a ta şi să învesteşti în tine! Fără comparaţii între alte persoane ci doar faţă de tine, tu cel de ieri. Acceptă că eşti diferit, unic şi acceptă că şi cei din jurul tău sunt unici.

Trăieşte în prezent. Creeazaţi succesul. Fii recunoscător

Ne revedem şi pe instagram, #traiesteviataacum