Te salut! Mă bucur că ai intrat pe acest site și că dorești să ne cunoaștem. Aici vei găsi informații care pe mine m-au ajutat în diferite perioade din viață și pe care am vrut să le împart cu tine și cu cei interesați.

Despre mine

    Încerc să mă bucur de tot ceea ce înseamnă viață, de fiecare moment, experiență, de posibilitățile ce apar în fiecare zi . . . de ACUM.

    Sunt mamă de Iulia și Ioana – 2 minuni care au ales să-mi fie aproape, soție de viteaz, soră de aventurieră, fiică de oameni onești, prietenă de încredere, antreprenor cu experiență în training, activități pentru copii, mindfulness coach, autor de cărți pentru copii și dezvoltare personală…câteva din rolurile de care mă bucur zilnic. Mulțumesc în fiecare zi când deschid ochii și mă îmbrățișez ori de câte ori simt nevoia. Spun “te iubesc” de mai multe ori pe zi și râd larg cu trup și suflet. 30 minute în fiecare zi sunt pentru mine, pentru meditație. Închei ziua cu îmbrățișări si mulțumiri. 

 

 

Experiență

    Sunt trainer, formator și coach de mai mult de 9 ani. Timp în care mi-am urmat pasiunea si am început să studiez și să finalizez cursuri acreditate de mindfulness. Începând cu 2016 am susținut sesiuni de mindfulness în diverse organizații pentru studenți, antreprenori și părinți. 
Am lansat cursurile online după ce am văzut cum au fost îmbrățișate schimbările de către cei care au participat la întâlnirile de grup și 1:1.

    Mai multe informații despre mine și proiectele pe care le dezvolt se găsesc și aici:

1. Juxi Magic
2. Positive Mother
3. Youtube
4. Serial Readers
5. Mami te vreau langa mine
6. Wahm

    Te îmbrățișez cu drag și fie ca drumurile noastre să se intersecteze cu bucurie, bunătate și recunoștință.