Bine ai venit!

Încerc să mă bucur de tot ceea ce înseamnă viață, de fiecare moment, experiență, de posibilitățile ce apar în fiecare zi . . . de ACUM.

Sunteți invitați să descoperiți frumusețea fiecărui moment al vieții alături de mine!

Sunt o mamă dedicată a doi copii minunați, o parteneră devotată, o soră aventurieră și o fiică a unor oameni onești. Îmi place să împărtășesc experiențele mele ca antreprenor, trainer și coach cu o pasiune de peste 15 ani în domeniul comunicării, concentrându-mă pe training și mindfulness coaching.

În fiecare zi, dedic 30 de minute pentru meditație, investind în propria mea liniște și dezvoltare. Sunt un coach în mindfulness și comunicare, ajutând oamenii să atingă echilibrul între viața personală și profesională, să trăiască în prezent și să se bucure de fiecare clipă. Am lansat cursuri online care au primit apreciere în comunitatea mea și m-au adus în atenția unor platforme și publicații prestigioase.

Mai multe informații despre mine și proiectele pe care le dezvolt se găsesc și aici:


Sunt, de asemenea, realizatorul emisiunii "SIMPLU" de peste 4 ani, având peste 500 de ediții live.

Misiunea mea este să îndrum oamenii către o viață personală și profesională mai împlinită, ajutându-i să-și scrie propriul lor capitol, cu ușurință și fericire.

Te îmbrățișez cu căldură și îmi doresc să împărtășim bucurii, bunătate și recunoștință în această călătorie a vieții.

interior-2.jpg