Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Dana Predu (www.danapredu.com).

Site-ul Dana Predu (www.danapredu.com) este operat de societatea SC Interpersonal SRL, cu sediul in Ilfov, Strada Orhideelor nr.8, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/2538/2015. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Dana Predu (www.danapredu.com)  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Dana Predu (www.danapredu.com) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Administratorul Dana Predu (www.danapredu.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Dana Predu (www.danapredu.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului Dana Predu (www.danapredu.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Dana Predu (www.danapredu.com)  sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului
Dana Predu (www.danapredu.com) (Furnizor) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Dana Predu (www.danapredu.com)  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Drepturi şi obligaţii clienţi cursuri (cursanţi):
Prevederi generale: Cursanţii înscrişi la serviciul de cursuri online pe Dana Predu (www.danapredu.com) au dreptul să utilizeze pe deplin faciltăţile care le sunt puse la dispoziţie pentru un cont de utilizator în conformitate cu normele legale în vigoare şi respectarea valorilor sociale şi morale, păstrând ordinea publică. 

Vom denumi în continuare Furnizor societatea care asigură serviciul de curs on-line, identificata cu datele prezentate in sectiunea Contact şi Beneficiar, Client sau Cursant persoana înscrisa la cursuri. Prezentii termeni de utilizare au caracter de contract de adeziune, fiind stabiliti in mod unilateral de catre furnizor.

Obiectul contractului: Prin achitarea taxei de curs, cursantul are dreptul de a i se activa contul de client si de a beneficia de suportul de curs, conform programei de prezentare a cursului. 

Obligaţii speciale cursanţi:
Cursantul are obligaţia de a verifica dacă i-au fost alocate toate cursurile pentru care a optat şi pentru care a achitat plata. Dacă unul sau mai multe cursuri nu au fost alocate cursantul are obligaţia de a cere Dana Predu (www.danapredu.com) in scris, prin e-mail la contact@danapredu.com sau prin completarea formularului de contact din sectiunea Contact a site-ului in curs de 10 zile lucratoare de la plata taxei de curs.  In caz contrar se consideră că a renunţat tacit la acele cursuri, cu toate consecinţele de rigoare.
1.4 Postarea de msaje, participarea la curs
1.4.1 La postarea de mesaje, cursantul trebuie să folosească un limbaj decent, adecvat mediului academic, folosind un ton cât mai amical.
1.4.2 Este interzisă postarea de mesaje sau manifestarea de atitudini care ar putea provoca daune sau ar periclita imaginea unei persoane sau organizaţii. Se recomandă discuţii şi argumentări pe un ton colegial. Mesajele care nu respectă aceste prevederi vor fi automat şterse fără notificare. Dacă Comisia Administrativă apreciază că faptele sunt de natură a periclita imaginea instituţiei sau sunt contrare normelor legale, valorilor sociale şi morale ori contravin ordinii publice, poate hotări excluderea cursantului din sistem cu pierderea tuturor drepturilor.
1.5 Activităţi interzise
1.5.1 Nu este permisă hărţuirea sau adresarea pe un ton neadecvat sau folosind un limbaj neadecvat faţă de alţi participanţi la curs sau faţă de coach, în cazul în care această prevedere este încălcată Dana Predu poate hotărî excluderea cursantului din sistem şi pierderea tuturor drepturilor stipulate în termenii de utilizare.
1.5.2  Dana Predu (www.danapredu.com) are dreptul să şteargă fără notificare mesajele cursanţilor dacă consideră că acestea nu sunt utile sau încalcă una din dispoziţiile termenilor de utilizare.
1.5.3 Este interzisă scrierea de cod html sau orice alt format în cadrul mesajelor. Sistemul va afişa mesajele în formatul plain-text, înlăturându-se astfel posibilitatea de executare a codului. Mesajele care conţin cod vor fi şterse din sistem şi cursantul va primi un avertisment dacă codul scris nu aduce prejudicii, la următoarea postare de mesaj care conţine cod va fi exclus automat din sistem. Dacă codul scris este de natură de a aduce prejudicii de orice natură pentru furnizor, beneficiari sau orice alt terţ, cursantul va fi exclus din sistem cu pierderea tuturor drepturilor conferite de termenii de utilizare.

Notă Copyright. Drepturi de autor
3.1.1 Informaţiile conţinute pe site-ul şi în aplicaţia www.danapredu.com sunt proprietatea Furnizorul şi acestea sunt protejate de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996) şi nu pot fi reproduse fără acordul scris al proprietarului. Citarea, în lipsa unui acord scris, nu trebuie să depăsească o frază de maxim 20 de cuvinte, precizându-se cu exactitate sursa.
3.1.2 Se interzice copierea sau modificarea parţială sau integrală, publicarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop în lipsa unui acord scris din partea Furnizorului.

3.1.3 Informaţiile şi datele prezentate în cursuri reprezintă poziţia autorului pe marginea unui subiect şi doar autorul este responsabil de originalitatea acestora în conformitate cu prevederile legale în legătură cu drepturile de autor.

3.1.4 Informaţiile sau datele prezentate pe site sau în cadrul cursurilor nu reprezintăneapărat poziţia Furnizorului şi au doar un caracter orientativ, reprezentând opiniile personale ale autorilor acestora.

Relaţia cu jurnalistii, presa
3.2.1 Prin folosirea în continuare a termenului de jurnalisti ne vom referi la toţi jurnalistii (sub toate formele existente) din presa scrisă, radio, televiziune şi internet.
3.2.2 Jurnalistii au obligaţia de a contacta furnizorul pentru a cere informaţii exacte şi actuale şi nu au dreptul să folosească conţinuturi şi informaţii de pe site (pagina web, texte, fotografii, prezentări) în publicaţiile în care vor publica materialele, fără acordul expres al Furnizorului. Excepţie fac comunicatele de presă şi informaţiile din secţiunea "Resurse Presă" la care accesul este liber.
3.2.3 Furnizorul îşi rezervă dreptul de a colabora doar cu acele publicaţii pe care le agrează şi care se bucură de un bun renume şi sunt recunoscute pentru profesionalism.
3.2.4 Termenul de furnizare al informaţiilor cerute de reprezentanţii presei este, în general, de minim 3 ore şi maxim 5 zile lucrătoare, excepţie fac cererile de informaţii care necesită studii aprofundate în prealabil.

Informaţiile prezentate pe site şi termenii de utilizare
4.1 Furnizorul încearcă să ofere informaţii cât mai concrete şi actuale, dar nu oferă garanţii în ceea ce priveşte exactitatea acestora. Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni care pot apare pe site sau în Activitatile la cursuri şi nu garantează că informaţiile sunt corecte, complete sau de încredere, ci reprezintăopiniile personale ale autorilor acestora.
4.2 Furnizorul poate modifica, revizui, dezvolta sau suspenda furnizarea de informaţii, produse sau servicii, cu aplicare pentru potentialii clienti care nu s-au inscris inca sau nu au primit oferta solicitata. Aceasta prevedere nu se aplica pentru clientii care au contractat deja sau au completat o cerere de inscriere sau au primit o oferta aflata in perioada de valabilitate.
4.3 Furnizorul îşi rezervă dreptul de a modifica, completa sau actualiza prezenţii termeni şi condiţii de utilizare prin notificarea beneficiarului, prin anunţarea publică pe prima pagină a site-ului sau într-o secţiune dedicată din aplicaţia pentru cursanti, pentru ca beneficiarii sa aiba posibilitatea sa isi exprime voinţa prin acceptarea directa sau tacita (lipsa unui raspuns care sa infirme confirmarea) ori neacceptarea modificarilor intervenite.

Responsabilităţi şi Garanţii
5.1 Furnizorul se obligă fată de clienţi ca, în cazul în care s-a adus un prejudiciu real, legitim şi probat, să despăgubească beneficiarul în limita contravalorii serviciilor achitate.
5.2 Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli sau erori de afişare a preţurilor, caracteristicilor serviciilor etc. Site-ul, conţinutul, funcţiile, serviciile, informaţiile sunt furnizate pe principiul "aşa cum sunt disponibile". Furnizorul nu acordă nici o garanţie că serviciile oferite vor fi conforme cu dorinţele utilizatorului, neîntrerupte, la timp şi fără erori, sau că erorile vor fi corectate la timp sau rezultatele obţinute în urma folosirii serviciilor vor fi corecte, in schimb va depune toate efoturile necesare in masura in care este posibil ca serviciile sa fie neintrerupte, oferite la timp iar erorile corectate in cel mai scurt timp posibil.
5.3 Furnizorul nu răspunde pentru eventuale defecţiuni sau întreruperi în furnizarea serviciilor datorate software-ului sau providerilor de servicii conexe (domain hosting, web hosting, baze de date, servicii e-mail, servicii acces internet). In orice caz, dacă apar astfel de situaţii, clientul este obligat să notifice telefonic Furnizorul, care va încerca sărezolve în mod echitabil şi întotdeauna în favoarea clientului, dar fără a periclita interesele comerciale, problemele apărute.
5.4 Furnizorul nu poate fi responsabil pentru daunele directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului, decat in conditiile art. 5.1
5.5 Furnizorul nu este responsabil de operaţiunile de plată online, prin mijloace bancare sau posta realizate de terţi acestia fiind raspunzatori pentru corectitudinea si siguranţa operatiunilor realizate.

6. Condiţii Contractuale
6.1 Condiţia generală de contractare

Inscrierea în cadrul serviciului www.danapredu.com sau la cursurile, seminarele oferite prin orice modalitate reprezintă acordul expres în privinţa acceptării prevederilor Termenilor de Utilizare, iar acestia au caracter de termeni contractuali, contract de adeziune între cursant şi furnizor.

6.2 Renunţarea la contract
Daca clientul a platit produsele digitatele (material audio si video) si prestarea serviciilor a inceput prin deschiderea contului de client, conform legii privind contractele la distanta se aplica art. 16, al. m pentru furnizarea de continut digital care stipuleaza ca in cazul contractelor in care s-a inceput executarea serviciului de catre furnizor, beneficiarul nu mai poate renunta la contract.

6.3 Incheierea valabilă a contractulu
Prin achitarea contravalorii serviciilor conform facturii, clientul sau beneficiarul si-a exprimat vointa de a contracta prin aderarea la clauzele contractuale prin insasi plata pretului, iar momentul in care furnizorul ia la cunostinta de plata pretului reprezinta momentul in care procedura de incheiere a contractului este completa si valabil incheiata conform legii comertului electronic care stipuleaza in art. 9 astfel: "daca partile nu au convenit altfel, contractul se considera încheiat în momentul în care acceptarea ofertei de a contracta a ajuns la cunostinta ofertantului.”, adica momentul in care furnizorul a luat la cunostinta de plata efectuata de beneficiar.

6.4. Valabilitate materiale digitale
Accesarea materialelor digitale platite pot fi accesate nelimitat prin logare in contul de user. Datele de logare si informatiile nu sunt transmisibile nici unei alte persone care nu a platit.

7. Furnizarea si executarea serviciilor
7.3 Prestarea serviciilor a inceput in momentul activarii contului de client si oferirii accesului la platforma si continuturi digitale. Se considera exprimat acordul prealabil al consumatorului si confirmarea ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere din contract in momentul inceperii consumarii/utilizarii serviciilor.
7.4 Furnizorul nu este răspunzător pentru plăţile neidentificate sau neidentificate in timp util, în cazul acestor plăţi termenul de activare a contului este de 30 de zile din momentul identificării plătitorului.

8. Termenul de furnizare al serviciilor
8.1 Furnizarea serviciilor prin activarea contului de cursant se va realiza in minim 1 zi şi maxim 3 zile lucrătoare din momentul confirmarii platii sau identitatii platitorului de catre banca, exceptându-se ziua în care s-a efectuat confirmarea.
8.2 In cazul în care se întârzie furnizarea serviciiilor, clientul are obligaţia de a contacta furnizorul pentru a cere furnizarea serviciilor, atât telefonic cât şi prin email sau fax şi în ultimă instanţă in scris prin scrisoare recomandata cerând confirmarea de incasare a taxei de curs, utilizând datele de contact din secţiunea Contact. Durata maximă în care furnizorul se obligă să răspundă este de 15 zile lucrătoare şi, atunci când situaţia o cere, în termen de 30 zile.

9. Responsabilitatea clientului
Dacă clientul nu a respectat sau nu s-a asigurat că funcţionarii bancari au respectat procedura de plată cerută de beneficiar în scopul identificării plăţii, furnizorul nu va fi ţinut să răspundă în nici un fel pentru nefurnizarea serviciilor sau alte pierderi ce pot surveni, iar clientul nu va emite nici un fel de pretenţii în acest scop, deoarece situaţia a apărut din vina şi culpa sa. Dacă plata a fost identificată ulterior, furnizorul va presta serviciile din momentul identificării plăţii.

10. Renunţarea la materialele digitale
Renunţarea la materialele digitale si rambursarea platii nu poate opera in cazul acestui tip de servicii, asa cum este stipulat in art. 10 din legea privind contractele la distanta, daca s-a inceput deja executarea serviciului prin activarea contului de client. Renuntarea la cursuri se notifica numai prin scrisoare recomandata.

11 Rezolvarea neînţelegerilor
11.1 Eventualele neînţelegeri survenite între părţi se vor rezolva întotdeauna pe cale amiabilă, clientul urmând a primi poziţia oficială a furnizorului în termenul legal de 30 de zile de la data primirii prin posta a cererii in scris transmisa recomandat.
11.2 Furnizorul va încerca să ofere soluţia cea mai adecvată in favoarea clientului, dar fără a fi contra intereselor sale sau a normelor legale în vigoare sau a valorilor morale şi sociale ori a ordinii publice.
11.3 In cazul în care soluţia oferită nu multumeşte, clientul are dreptul de a se adresa instituţiilor competente să îi apere drepturile, dar numai cu respectarea procedurilor legale cerute de lege, şi în mod special, de a solicita mai intai furnizorului rezolvarea neînţelegerilor pe cale amiabilă, sub forma unei cereri in scris transmisa prin scrisoare recomandata.
11.4 Eventualele neîntelegeri se vor rezolva cu ajutorul arbitrajului comercial, iar dacănu este posibil cu al instanţelor de judecată de la sediul furnizorului, iar judecarea se va realiza dupa legea română indiferent de naţionalitatea părţilor sau cazul legii aplicabile asa cum este prevazut in dreptul international.