În cadrul ediției SIMPLU am discutat un subiect interesant despre ce înseamnă echilibru și simplitate în viață. Tema acestei ediții este “Secrete de frumusețe pentru o femeie de succes”. S-a discutat despre succes, frumusețe și legătura dintre ele, despre femeia minunată și multe altele împreună cu invitata noastră, Dana Savuica, una dintre cele mai admirate persoane publice din tara noastră, femeie de afaceri, fost fotomodel și realizatoare de emisiuni TV, autor.

Dana Savuica este extrem de sigură pe felul în care arată și pe feminitatea sa, încurajând adesea naturalețea și autenticitatea, lucru pe care fanii ei l-au admirat întotdeauna. Se consideră o femeie matură și plină de succes care nu a ajuns vedetă peste noapte, ci i-au trebuit 20 de ani ca să devină puternică și  să aibă o carieră de succes. A demonstrat că este o femeie capabilă de multe, care dorește să facă ceva în viață. Nu este doar o profesionistă, ci și un om plin de optimism și energie, gata să reverse asupra interlocutorilor bună ei dispoziție.

Energia feminină versus energia masculină?

Ambiția, încrederea, afectivitatea, forța tind să fie văzute ca trăsături masculine ce-ți asigură succesul în carieră. Sunt câteva calități în principal asociate cu energia masculină, dar pe care le asociem de regulă cu energia feminină. Trăsăturile cel mai adesea asociate cu feminitatea sunt conexiunea, empatia, grija și emoțiile. Femeia e o energie pură. Rațiunea să este capabilă să se gândească la mai multe lucruri în același timp și să găsească detalii cărora barbaților le scapă. Energia feminină te îndeamnă să primești și să te identifici cu emoțiile tale; iubirea și conexiunea fiind lucrurile care te ajută să te simți împlinită.

Ce este feminitatea în felul ei unic?

Să fii feminină nu înseamnă neapărat să porți ruj roșu în fiecare zi, ci orice te face să te simți împăcată și puternică cu ține. Naturalețea reprezentată de sexului feminin este de a se afișă în văzul lumii fără pic de machiaj, fără teama de a fi judecate. Cu toate astea, aceasta calitate nu trebuie să fie asociată cu neîngrijirea personală, fizică, ci doar cu frumusețea naturală.

Care e cheia succesului?

Succesul înseamnă cunoașterea calităților personale și încrederea în acestea și este direct proporțional cu munca depusă și pasiunea pentru atingerea lui. Succesul poate fi în mâinile oricărei persoane, dacă este dorit. Pentru a avea succes, o persoana trebuie să facă în viață ceea ce îi place cu adevărat.

Succesul vine că urmare a perseverenței și a sacrificiilor nenumărate. Chiar dacă pentru fiecare dintre noi el are o altă definiție, în fond se rezumă la câteva vârfuri principale pe care vrem să ajungem.

Alături de Dana Savuica, l-am avut invitat special și pe Dorin Negrau, cunoscutul designer roman care a adus broderiile de la Tismana, pe podiumul de la New York. Colecțiile Dorin Negrau integrează broderii tradiționale realizate manual de meșteri tradiționali direct pe materiale naturale, din materii prime ecologice biodegradabile, țesute de aceștia. Dorin Negrau readuce la viață cultură artei etno tradiționale și a meșteșugurilor antice din România și le reintegrează în actualitatea contemporană.

Colecțiile sale vizează spiritul femeilor adevărate cărora le place să arate cel mai bine, dar si să fie practice în același timp, simplu,plăcut și util.

Te invit să urmărești și emisiunea Simplu alături de invitații mei Dana Savuica și Dorin Negrau

Feminitatea înseamnă sa trăiești viață că VREI și NU că Trebuie. O femeie plină de feminitate este o femeie puternică, frumoasa. Feminitatea este atitudine, grație, stil, șarm, inteligentă. Fiecare femeie are o frumusețe de descoperit.

Te invit să citești și articolul - Ce este feminitatea și de ce este importantă  

 

Mă găsești și pe:

 

Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată şi împlinită.

Trăiește în prezent. Creează-ți succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook și instagram, #traiesteviataacum

Galerie foto: Pixabay

 

https://youtu.be/Zoph9Gxcb8I