Ȋn ediția SIMPLU din 6 octombrie am abordat tema banilor, am discutat despre energia puternică a banilor, despre convingerile limitative ȋn legătura cu banii, care sunt aceste convingeri, de unde vin şi mai ales cum scăpăm de ele.

Am avut onoarea şi bucuria să abordez subiectul banilor alături de două persoane extraordinare cu o experiență vastă ȋn coaching:  Cerasela Rogen, o femeie puternică, mamă şi soție, Coach transformațional, speaker motivational şi antreprenor, şi Lorand Soares Szasz, unul dintre cei mai apreciați experți ȋn creşterea accelerată a firmelor din România.

“Banii reprezintă simbolistic acea valoare pentru care eu ȋți ofer ție un lucru şi tu să poți să-mi oferi ȋnapoi acel serviciu pe care-l ai. Banii nu sunt o reprezentare a răului…Banii sunt absolut neutrii, depind de mâna ȋn care ȋi pui, de setul mental care există pentru ai folosi ȋntr-un mod just. ” Cerasela Rogen

Abundența Universului, dreptul nostru al tuturor.

Invitații mei au răspuns la o multitudine de ȋntrebări legate de credințele limitative despre bani, despre semnificația simbolistică, despre cum să-i privim, economii şi chiar despre planuri de abundență.

Banii reprezintă un spațiu simbolistic despre prosperitate.  

“Banii dacă devin o simbolistică pozitivă sau negative depinde de felul ȋn care ȋi folosim ci nu de banii ȋn sine, sunt un instrument.” Lorand Soares Szasz

Avem convingerea că banii se câştigă greu şi că trebuie să muncim din greu ca să-i avem. Aşa să fie? Lorand Soares Szasz a povestit ȋn direct cum a identificat el această convingere personală şi ce a făcut să scape de ea astfel ȋncât să ajungă antreprenorul prosper de astăzi.

Vă invit cu drag să urmăriți emisiunea, vă pot asigura că nu va fi un timp pierdut. Link-ul de acces vizionare emisiune este acesta:

 

Am selectat câteva dintre mesajele frumoase pe care mi le-ați transmis ȋn urma acestei ediții. Recunoscătoare pentru tot.

Buna ziua. Felicitări pentru emisiune. Doi invitați speciali pe care ii iubesc din toată inima. Sint recunoscătoare pentru că i-am întâlnit, chiar dacă a fost si este doar virtual.

Sunteți minunați..bucuros că există oamenii că voi în România.

Aveti dreptate, apropo de credinte , "mult ai mult cheltui" cat timp am gandit asa, la sfarsit de luna nu ramanea nimic, ori se strica masina ori........ Era exact cum gandeam. Gandurile iti creeaza realitatea.

Mulțumesc tuturor telespectatorilor care ne-au urmărit ȋn direct.

Mulțumesc şi partenerilor mei: BewellStore, un concept care oferă cosmetice prietenoase cu natura, produse certificate de make-up şi ȋngrijire din ingrediente naturale şi bio, Dasha.ro pentru vestimentația mea şi Interpersonal – servicii IT-premium

Continuăm să avem grija de noi de la interior la exterior, să ne deschidem ochii, inimile şi să ne lăsăm inspirați de tot ceea ce este ȋn jurul nostru.

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Sursa foto: galeria personală, pixabay