Afirmații pozitive pentru a atrage dragoste. Iubire și relație sănătoasă

Cauți dragoste în jurul tău?

Meriți să fii iubită. O iubire care trece proba timpului și nu este definită de bogăție și de success. Da, meriți iubire și o relație sănătoasă. Meriți să fii în relația visurilor tale încât să îți vibreze sufletul și să te bucure doar când te gândești la ea.

Pregătește-te și intră în energia iubirii cu ajutorul afirmațiilor pozitive pentru a atrage dragostea, romantismul și o relație sănătoasă.

Chiar dacă te simți mulțumită de tot ceea ce ai realizat, și spui cu ușurință tuturor celor care te întreabă că ești bine și singură, s-ar putea să fii pregătită pentru sufletul tău pereche sau pentru o relație de durată și sănătoasă.

Manifestarea unei relații iubitoare și sănătoase este posibilă folosind Legea atracției.

Manifestarea Legii Atracției funcționează prin gânduri, acțiuni și sentimente pozitive obișnuite.

Cuvântul are putere și poate înălța tot ceea ce creezi acum în prezent. Gândurile tale sunt importante și poți lucra cu ele astfel încât să te aducă mai aproape de ceea ce îți dorești. Energia vieții este determinată de acele gânduri, acțiuni și sentimente pe care le experimentați în mod regulat.

A manifesta ceva înseamnă că îți este clar și evident ceea ce îți dorești și atragi acea experiență clară în realitate ta cu energia ta de viață. Tu știi ce vrei? O relație de lungă durată, o iubire care se transformă într-o căsnicie sau doar o simplă distracție de moment? Cum arată iubirea pentru tine? Dacă nu ai răspuns rapid la aceste întrebări, este timpul să îți clarifici ce vrei cu adevărat înainte de a începe să folosești puterea afirmațiilor pozitive.

Mii și mii de oameni folosesc Legea Atracției cu succes pentru a-și găsi iubirea, sufletul pereche, așa că este posibil.

afirmatii+pozitive+pentru+a+atrage+iubirea+2.jpg

Ce sunt afirmațiile pozitive?

Afirmațiile pozitive sunt mult mai mult decât cuvinte care alcătuiesc propoziții scurte. Sunt declarații făcute pentru sine. Sunt instrumente puternice care folosesc cuvinte pozitive, cu impact puternic pentru a te ajuta să te concentrezi asupra aspectelor pozitive ale vieții și să materializezi ceea ce îți dorești.

Afirmațiile pozitive pot fi folosite pentru a-ți îmbunătăți aspectele vieții despre care crezi că necesită îmbunătățiri, cum ar fi încrederea în sine și stima de sine, dar și pentru a atrage ceea ce este de drept al tău, cum este iubirea.

Da, există un grup de oameni care susțin că nu funcționează, dar este același grup care nu au îndeplinit toți pașii pentru a obține rezultatele dorite, cei care s-au oprit la jumătatea drumului sau cei care au plecat din start cu reticență, neîncredere. Cercetările arată că iubirea de sine și afirmațiile pozitive sunt mult mai mult decât să te facă să te simți bine.

Cum funcționează afirmațiile pozitive pentru a atrage iubire?

Afirmațiile pozitive sunt doar o parte a procesului de a manifesta ceea ce îți dorești în viață.

1.   Pentru ca aceste afirmații pozitive să funcționeze este importantă practica constantă.

2.   Ascultă afirmațiile pozitive de iubire zilnic și notează în jurnalul tău rezultatele.

3.   Pregătește-ți mintea și spiritul pentru a primi dorințele inimii tale.

4.   Dacă dorești să manifești iubire, atunci simte iubire profundă și necondiționată în tot corpul tău.

5.   Simte emoțiile pozitive ale acestor afirmații în interior și vei începe să vezi această pozitivitate reflectată în lumea ta exterioară.

Vei vedea în fiecare zi cum afirmația pozitivă capătă sens și dorințele tale prind viață.

3 Reguli simple ca afirmațiile pentru iubire să funcționeze:

1.   Alege sincer ce îți dorești TU, nu mama, tata, prietenii sau vecinii. Scrie în jurnal, clar și în detaliu ceea ce îți dorești, cum să fie partenerul potrivit pentru tine, cum arată o relație de iubire potrivită pentru tine.

2.   Pregătește-ți mintea și inima. Crede că va funcționa și alege cu atenție gândurile prioritare. Folosește o tehnică de respirație conștientă pentru a te ancora în prezent. Un exemplu de astfel de tehnică găsești aici. Vizualizează cum te întâlnești cu partenerul ideal, cum și el te caută în același timp.

3.   Renunță la control. Lasă Universul să îți facă magia! Lasă IUBIREA să vină la tine!

afirmatii+pozitive+pentru+a+atrage+iubirea+3.jpg

Cum să faci ca afirmațiile pozitive pentru dragoste să funcționeze

Este imposibil să atragi fericirea personală în viața ta dacă iubirea nu trăiește în tine. Dragostea începe întotdeauna cu tine. Tot ceea ce se întâmplă în sufletul tău se reflectă cu siguranță în lumea exterioară. Atragi lângă tine ceea ce este în interiorul tău.

Sigur cunoști principiul de bază al Universului: Lumea este o oglindă. Prin urmare, pentru a primi iubire, trebuie să înveți să experimentezi și să oferi iubire. O tehnică mindfulness pe care o folosesc în cursurile mele și de multe ori în primele ședințe de coaching este Dragoste pentru mine și cei din jurul meu.  Plecăm în meditație de la iubirea de sine, iubirea față de copilul interior, și mergem spre iubirea pentru cei apropiați și iubirea universală.

Vrei un secret ca afirmațiile pozitive să funcționeze și să ajute la accelerarea rezultatului dorit? Crează acasă un mediu plin de dragoste. Cum? Este important să eliberezi spațiul de tot ce este vechi, rupt, nefuncțional și inutil. Renunță la tablourile în care sunt înfățișate animale/persoane singure și înlocuiește-le cu simboluri ale iubirii (imagini cu inimi, fluturi, flori colorate, trandafiri, lalele, bujori).

Sfaturi pentru a introduce afirmațiile pozitive în viața ta

1. Ascultă cu atenție afirmația/ Citește cu voce tare.

2. Repetă. Repetă de 3 ori fiecare afirmație.

3. Vizualizează. Simte cum aceste cuvinte iți inundă tot corpul. Simte emoția și vibrația.

4. Exprimă-ți recunoștința după fiecare practică.

La început se poate simți puțin ciudat, dar te încurajez să păstrezi o minte deschisă. Vizualizarea este o componentă cheie în manifestare. 

Te invit să urmărești gratuit materialul video și audio cu 33 de afirmații pozitive pentru a atrage dragostea, romantismul și o relații sănătoase în viața ta. Integrează afirmațiile pozitive în rutina zilnică și atrage iubirea în viața ta. Aștept cu bucurie să-mi povestești ce rezultate ai avut.

➡️ Dacă ești în căutarea unui ghid pentru a atrage în viața ta ceea ce îți dorești, te încurajez să vizitezi platforma https://danapredu.com

➡️ Te invit să programezi sesiunea introductivă de coaching.

➡️ Despre afirmații pozitive am scris și aici.

Mă găsești și pe:

Facebook

Instagram

✅ LinkedIn 

✅ YouTube Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată şi împlinită.

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

afirmatii+pozitive+pentru+a+atrage+iubirea+4.jpg