Transformă-ți dorințele în realitate!

Cum să formulezi dorințele astfel încât să se îndeplinească? Cum să atragi în viața ta ceea ce îți dorești?

Manifestarea este îmbinarea științei și înțelepciunii. Te ajută să-ți creezi viața exact ața cum ți-o dorești. Când îți vizualizezi viitorul ideal, vizualizezi ceea ce vrei să manifești dar vizualizezi și persoana care vrei să fii.

Ești gata să-ți transformi viața? Acum este timpul să te simți inspirat pentru a crea viața pe care ți-o doreşti. Mergi mai departe cu vizualizarea vieții tale aşa cum vrei să fie în 2023

Manifestăm lucrurile de care credem că suntem vrednici.

Care sunt cele mai importante lucruri pentru tine acum? Ȋn ce direcții vrei să-ți concentrezi timpul și energia astăzi? De ce ai nevoie pentru a acționa asupra intențiilor tale?

 

De ce să aleg Workshop Vision Board - Manifestare 2023?

Vision Board Workshop 2023 este workshop-ul tău. ESTE PENTRU TINE. Un nou ȋnceput echilibrat şi realizabil.

Acest workshop este mai mult decât tăierea revistelor și lipirea imaginilor pe un carton. Este conectarea de sine, transformare, manifestare şi claritate în ceea ce îți dorești cu adevărat.

Vei avea ocazia să creezi o direcție și o viziune clară pentru anul 2023 şi vei ȋnvăța:

  • Cum să integrezi tehnici de mindfulness în programul zilnic
  • Meditația zilnică pentru a-ți stabili intențiile şi a-ți menține atenția pas cu pas pe parcursul anului 2023.
  • Cuvintele toxice pe care să le elimini din vocabularul tău.
  • Cum să formulezi corect în scris dorințele astfel încât să se îndeplinească.
  • Să-ți schițezi adevărata viziune asupra domeniilor importante ale vieții. Tot ceea ce ai nevoie pentru a crea propriul tău vision board (toate materialele vor fi furnizate).

Workshopul se adresează:
• persoanelor care își doresc să descopere, să exploreze și să obțină un echilibru în propria viață;
• persoanelor cu vârsta de peste 20 de ani;
• oricărei categorii profesionale.

Intenția este mai importantă decât rezultatul. Atunci când precizezi clar o intenție, acesta poate servi ca un ghid pentru a lua decizii minut cu minut, oră cu oră, zi de zi. După ce aduni intențiile întreabă-te ce este în puterea ta să îndeplinești din ele. Aici intervin alegerile. Important este să nu stagnezi și să ai flexibilitate.

Eveniment organizat în parteneriat Dana Predu, trainer și mindfulness coach cu Nina Sofian, psiholog și specialist relații.

Dana Predu, Antreprenor cu experiență în training de peste 12 ani, Mindfulness Coach, Realizator și Moderator al emisiunii SIMPLU despre echilibru și simplitate în viață, Autor al cărţii pentru copii „Mami, te vreau lângă mine“ şi al primei cărţi de buzunar de mindfulness din România „Minutul de mindfulness“, fondator Juxi Magic. Mai multe informații regăsiți și pe www.danapredu.com.
Încerc să mă bucur de tot ceea ce înseamnă viață, de fiecare moment, experiență, de posibilitățile ce apar în fiecare zi…de ACUM.” Dana Predu

Nina Sofian este Psiholog și Vision Architect, Specialist Relații cu peste 20 de ani de experiență și zeci de cursuri de dezvoltare personală. Mai multe informații regăsiți și pe www.ninasofian.ro. 

Să manifestăm lucrurile pe care ni le dorim, în orice domeniu al vieții noastre, este necesar să ne conectăm cu resursele noastre interioare, cu zonele de putere și să generăm din cine suntem noi cu adevărat contextele potrivite.“ Nina Sofian

SPUNE DA și ÎNSCRIE-TE AICI!

Data: 14 IANUARIE 2022

Durata: 3 ore / 11.00-14.00

Locația: librăria Cărturești Verona, Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București 030167

Numărul locurilor este limitat!

Detalii la 0733081464 sau la contact@danapredu.com.


“Acceptarea şi bunătatea ne fac mai puternici, nu mai slabi. Ne dau puterea de a ne ierta mai ușor atunci când imperfecţiunile apar.” Minutul de mindfulness

Ascultă-ți inima! Te așteptăm cu drag alături de noi!

Daca ai nevoie să ȋți antrenezi starea de bine şi ai nevoie de ajutor, nu ezita să mă contactezi la contact@danapredu.com

Mă găsești și pe:

Facebook

Instagram

✅ LinkedIn 

✅ YouTube Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată şi împlinită.

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Sursa foto: pixabay, galeria personală