În cadrul ediției SIMPLU din luna Septembrie am discutat un subiect interesant  despre “Exerciții eficiente de Face Yoga pentru ochi strălucitori și zâmbet luminos “.

 

În ediția Simplu s-a discutat despre Face Yoga, o metodă care lucrează cu cei peste 40 de mușchi de la nivelul feței, bucurându-ne de un rezultat vizibil, o făță fermă și sculptată, o tehnică unică de a da timpul înapoi.

 

Am avut plăcerea să o avem invitată pe Ana-Maria Cimpoescu, instructor Face Yoga, o femeie minunată care a fost întotdeauna fascinată de sănătate, frumusețe și de machiaj, care a avut curajul că la 45 de ani să se reinventeze, să înceapă ceva nou, devenind instructor acreditat de Face Yoga Method și fondatorul Face Yoga România.

Știați că vă puteți „tonifica” mușchii feței?

 

Este adevărat, în căutarea unui aspect tânăr și sănătos, mulți vor să găsească  o practică zilnică pentru a sculpta pomeții, iar această e de Face Yoga. În plus, exercițiul vă poate oferi un ten plin și radiant, o relaxare a feței.

 

Vă întrebați ce e Face Yoga?

 

Invitata noastră Ana Maria, ne-a vorbit despre tainele acestei terapii de relaxare a mușchilor faciali și a sistemului limfatic. Face Yoga este o alternativă complet naturală la remedii anti-îmbătrânire. Practicând o serie de exerciții faciale, puteți învăța să tonifiați mușchii de sub pielea feței și să creșteți circulația feței și fluxul sanguin, ceea ce duce la un ten mai tânăr și mai luminos. Yoga facială implică masaj și exerciții care stimulează mușchii, pielea și sistemul limfatic. Această tehnică este concepută pentru a vă înmuia și relaxa mușchii feței pentru a ajută la atenuarea tensiunii, stresului și îngrijorării. Acest lucru vă poate ajută, de asemenea, să nu mai faceți așa zise „riduri”, ridurile sunt linii, șanțuri și pliuri care se formează la nivelul pielii, odată cu înaintarea în vârstă. Sunt vizibile mai ales în zona ochilor, gurii, gâtului. Primele riduri pot apărea la o vârstă tânără. Face Yoga ajută la îndepărtarea acestora prin practică simplă masajului facial.

 

 

Cum funcționează Face Yoga?

 

Înainte de a începe o sesiune de Face Yoga este important să:

- ai o postură corectă a întregului corp

- verifici dacă există tensiuni la nivelul feței

- execuți 2-3 exerciții de încălzire

 

Trebuie să folosim mișcări care “trezesc mușchii adormiți” și care ridică fața. Mușchii vizați se regăsesc în zone precum pleoapă inferioară sau obraji.

 

Și mișcări care relaxează mușchii suprasolicitați și care ajută la estomparea ridurilor. Aceșți mușchi sunt localizați pe frunte, între sprâncene și în jurul gurii.

 

 

Cât timp este recomandat să practicăm aceste exerciții că să observăm rezultate concrete?

 

Un program de 30 de minute pe zi de exerciții faciale, care se derulează 20 de săptămâni, poate lua un an până la doi ani de pe față, în special în cazul femeilor de vârstă medie. Chiar dacă nu practici yoga tradițională, poți să dai o șansă celei faciale să te ajute în revenirea tenului. Pune-ți fața în mișcare pentru un ten relaxat și o față fericită. De exemplu, poți practica exercițiul “Marele O”, pe care le poți face oricând și oriunde. Exercițiul ajuta la netezirea ridurile nazolabiale și stimulează circulația întregii fețe. Deschizi gura in formă de O, spatele drept, privirea către cer, ochii mari. Repetă mișcarea de trei ori, pentru zece secunde.

Te invit să urmărești și emisiunea Simplu alături de invitatul meu Ana-Maria Cimpoescu.

 

Te invit să-mi lași un mesaj despre ce părere ai asupra Face Yoga.

Dacă ai nevoie să îți antrenezi starea de bine și ai nevoie de ajutor, nu ezită să mă contactezi la contact@danapredu.com

 

Mă găseșți și pe:

✅Facebook

✅Instagram

✅ LinkedIn

✅ YouTube

 

Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată şi împlinită.

 

Trăiește în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

 

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

 

Sursă foto: Face Yoga Romania si galeria personala