“Acceptarea şi bunătatea ne fac mai puternici,  nu mai slabi. Ne dau puterea de a ne ierta mai ușor atunci când imperfecţiunile apar.” Mintul de mindfulness

Ești gata să-ți transformi viața?

Te invit la primul workshop din 2022 DESPRE TINE și PENTRU TINE. Acum este timpul să te simți inspirat pentru a crea viața pe care ți-o doreşti. Mergi mai departe cu vizualizarea vieții tale aşa cum vrei să fie în 2022Dreptul de a visa nu ni l-a luat nimeni.

Trecem cu toții printr-o perioadă diferită de tot ceea ce ştiam până acum, o perioadă incertă, dar vine cu oportunitatea de a schimba ceva ȋn beneficiul tău. Mergem înainte şi facem alegeri. Ce funcționează ȋn acest moment este planificarea pe un interval de timp mult mai mic, ne concentrăm pe planificarea zilnică sau chiar din oră în oră. Planificăm lunar acolo unde este nevoie și stabilim intenții clare.

Care sunt cele mai importante lucruri pentru tine acum? Ȋn ce direcții vrei să-ți concentrezi timpul și energia astăzi? De ce ai nevoie pentru a acționa asupra intențiilor tale?

Vision Board Workshop 2022 este workshop-ul tău. ESTE PENTRU TINE. Un nou ȋnceput echilibrat şi realizabil.

Viața este în culori, are şi gri dar are și nuanțe de roz și toate culorile din natură. Stabilește intenția de a lua cea mai bună decizie posibilă şi este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine acum. Concentează-te pentru a lua decizia dintr-un loc plin de iubire.

Acest workshop este mai mult decât tăierea revistelor și lipirea imaginilor pe un carton. Este conectarea de sine, transformare, manifestare şi claritate în ceea ce îți dorești cu adevărat.

Vei avea ocazia să creezi o direcție și o viziune clară pentru anul 2022 şi vei ȋnvăța:

  • Cum să integrezi tehnici de mindfulness în programul zilnic
  • Meditația zilnică pentru a-ți stabili intențiile şi a-ți menține atenția pas cu pas pe parcursul anului 2022.
  • Cum se folosesc afirmațiile pozitive pentru dimineți productive
  • Să-ți schițezi adevărata viziune asupra domeniilor importante ale vieții. Tot ceea ce ai nevoie pentru a crea propriul tău vision board (toate materialele vor fi furnizate).

Workshopul se adresează:
• persoanelor care își doresc să descopere, să exploreze și să obțină un echilibru în propria viață;
• persoanelor cu vârsta de peste 20 de ani;
• oricărei categorii profesionale.

Intenția este mai importantă decât rezultatul? Care este părerea ta?

Atunci când precizezi clar o intenție, acesta poate servi ca un ghid pentru a lua decizii minut cu minut, oră cu oră, zi de zi. După ce aduni intențiile întreabă-te ce este în puterea ta să îndeplinești din ele. Şi aici intervin deciziile. Este în regulă dacă te miști puțin mai încet față de cum erai obişnuit, important este să te mişti şi să nu stagnezi. Trebuie să fim flexibili, atât mental, cât și fizic. Aceasta este o pandemie, o perioadă specială.

Ești pregătit să investești în tine? 

Pe 22 IANUARIE 2022, timp de 3 ore într-o locație cu istoric, librăria Cărturești Verona din Strada Pictor Arthur Verona 13-15 va fi despre TINE și cum vrei să arate viața ta în 2022. INVESTEȘTI ÎN TINE și vei pleca acasă cu planul vizual și clar a ceea ce-ți dorești în 2022. Vom avea tombolă cu premii oferite de www.pentrumine.ro și parteneri, vei primi cel mai accesat audiobook al meu - 60 de afirmații pozitive pentru dimineți productive, vei primi gratuit cea mai vândută meditație mindfulness în 2021 – “Dragoste pentru mine şi cei din jurul meu”.

Numărul locurilor este limitat ținând cont de situația actuală. AI ALES PENTRU TINE? 

Ascultă-ți inima! Te aștept cu alături de mine!

SPUNE DA și ÎNSCRIE-TE AICI!

Vision+Board+workshop+2022+Predu2.jpg