În cadrul ediției SIMPLU din luna Septembrie am discutat un subiect interesant despre “Ce au în comun marii lideri”. S-a discutat despre succes, organizare, exemple de strategii și multe altele.

Te invit să urmărești emisiunea din această ediție  în care o avem invitată pe Ruxandra Babici, business coach, consultant digital marketing, speaker, trainer, antreprenor, cu o experiență de 10 ani în comunicare și fidelizarea macro- audiențelor, și chiar ea susține că mixează marketingul, vânzările, resursele umane cu puțină magie. A îndrumat peste 1000 de lideri și antreprenori prin consultanță și cursuri de afaceri, a lansat conținut social media către 22.000 de persoane, a ținut discursuri principale și a avut apariții media.

“Indiferent cine ești sau cu ce te ocupi în acest moment, nivelul la care te afli are legătură cu felul în care te conduci pe tine însuti și cu felul în care lucrezi cu cei din jur.” John C. Maxwell

John C. Maxwell a fost votat în fiecare din ultimii 7 ani că fiind numărul 1 la nivel mondial în leadership. În ultimii 30 de ani a scris peste 100 de cărți de leadership și comunicare, a format peste 6 milioane de lideri din peste 180 de țări, iar organizația să internațională de leadership este singura organizație care are în prezent oameni în fiecare țară din lume.

 

Liderii autentici nu se culcă pe lauri. A avea abilitați de leadership nu este un titlu onorific, ci rezultatul unui proces care durează întreagă viață. Capacitatea de a-i conduce pe alții este determinată, de fapt, de propria capacitate de a evolua.

Marea majoritate a oamenilor consideră că a fi lider înseamnă a fi fondator, a avea mulți oameni sub ordine, dar nu este așa, a fi lider înseamnă să iți conduci propria viață, să ai propria ta viziune, uneori tu să șutezi și tot tu să dai cu capul și să te împingi pe tine în continuare înainte, să fi propria ta călăuzitoare. Cu toții suntem lideri cu propria noastră viață.

Ce au în comun marii lideri?

În primul rând, marii lideri se cunosc extraordinar de bine pe ei însăși, își cunosc abilitățile, calitățile, și chiar și defectele și le transformă în superputeri.

În al doilea rând, marii lideri și au descoperit forță interioară, motivul pentru care trec peste o durere emoțională sau fizică.

Nu în ultimul rând, liderii sunt persoane care își asumă viață, care nu se dau în lături de alegerile făcute.

Marii lideri iau decizi corecte?

Deciziile bune sunt cele informate, cele bazate pe un adevăr, dar adevăratele decizii bune se iau cu inima, deoarece mintea este o parte strategică. În procesul luării deciziilor, cu toții tindem să credem că deținem controlul asupra unei situații problemă și vrem să fim obiectivi atunci când o rezolvăm. Dar întrebarea este: „ De ce?”. Când luăm o decizie, de obicei, punem în joc: gândirea rațională, emoțiile și experiențele personale din trecut.

Se poate vizualiza succesul?

DA!  Succesul este liniștea, momentul în care mintea, corpul și sufletul sunt aliniate. Vizualizarea succesului este o practică în sine extraordinar de valoroasă.

Te invit să urmăreșți și emisiunea Simplu alături de invitata mea  Ruxandra Babici.

Dacă ai nevoie să îți antrenezi starea de bine și ai nevoie de ajutor, nu ezită să mă contactezi la contact@danapredu.com

 

Mă găseșți și pe:

✅Facebook: https://www.facebook.com/danapredu.ro

✅Instagram: https://www.instagram.com/danapredu

✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/danapredu

 

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

 

 

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

 

Galerie foto: Pixabay