19 Oct

De ce am nevoie de un mindfulness coach?

Prin lucrul cu un mindfulness coach se obțin răspunsuri la probleme specifice, soluții organice. Este o experiență profund personală.

14 Oct

Care sunt ingredientele unei relații de durată și de succes?

Succesul unei relații sau a unei căsnicii fericite se bazează pe o serie de valori acceptate de ambii parteneri, dar și pe cunoașterea dinamicii de cuplu.

07 Oct

Mișcare și alimentație în sezonul rece

Am intrat în anotimpul rece, sistemul nostru imunitar este pus la încercare, rutina zilnică este diferită față de cea din anotimpul călduros, avem nevoie de surse din care să ne luăm energia pentru a susține activitățile zilnice.

01 Oct

Ce au în comun marii lideri

“Indiferent cine ești sau cu ce te ocupi în acest moment, nivelul la care te afli are legătură cu felul în care te conduci pe tine însuti și cu felul în care lucrezi cu cei din jur.” John C. Maxwell

30 Sep

Tehnici dentare moderne pentru un zâmbet perfect

Zâmbetul este un salut universal, înțeles și apreciat în țoață lumea. Ne ajută să ne facem plăcuți în cercul de prieteni, să ne integrăm mai ușor la un nou loc de muncă, oferindu-ne mai multă încredere și satisfacție interioară.

21 Sep

Practicarea recunoștinței înainte de “Noapte bună”

Recunoştinţa e o stare în prezent şi se referă la a te bucura de viaţa în general, ACUM, AZI. Stând mai mult în PREZENT, vom conştientiza mai mult emoţiile şi stările noastre din timpul unor episoade pozitive pe care le trăim.

16 Sep

Exerciții eficiente de Face Yoga pentru ochi strălucitori și zâmbet luminos

Este adevărat, în căutarea unui aspect tânăr și sănătos, mulți vor să găsească o practică zilnică pentru a sculpta pomeții, iar această e de Face Yoga. În plus, exercițiul vă poate oferi un ten plin și radiant, o relaxare a feței.

09 Sep

Cum să̆ scoți la iveală̆ geniul din copilul tău

Ne apropiem de deschiderea unui nou an școlar, avem pe de-o parte copiii nerăbdători să înceapă școala și copiii care mai vor vacanță. Dar să nu uităm că mai există și părinții care vor să păstreze echilibrul. Cu toate acestea fiecare început de an școlar aduce noi mici genii pe drumul cunoașterii.

02 Sep

Doliu - Cum să treci prin pierderi

Doliul este expresia durerii emoționale, manifestată prin tristețe, stare de abatere, neputința de a se mai bucura la evenimentele din viață, retragere din societate, și respectarea unui comportament tradițional culturii din care face parte.

Afişare 1 - 9 din 60 (7 pagini)