Rolul de mamă pe care-l am de mai mult de 6 ani l-am privit la început cu multe emoţii dar mai ales cu frică de necunoscut. În timp, am învăţat să am încredere în “puterea de a fi” şi am ascultat tot ceea ce mi-au comunicat micuţele mele, şi ascult în fiecare zi, constant. Cele 2 minuni ale mele sunt energice (aşa cum sunt majoritatea copiilor) şi este nevoie să fie implicate prin joacă în activitaţi diverse, creative şi educative.

Am învăţat că este esenţial ca părinte să am informaţii corecte, complete şi diverse, să caut acele activităţi potrivite copiilor mei. Prima întâlnire cu Denisia a fost la un seminar de mindfulness suştinut de mine cu tema “cum putem să ne schimbăm ziua pozitiv şi conştient”. Aşa am cunoscut-o pe mămica Director al brand-ului Boribon – Denisia Hordouan – energică, cu zâmbetul pe buze, şi dornică să aducă în piaţa din România produse de calitate care să susţină creativitatea în rândul copiilor.

Boribon, magazin de jocuri și jucării care respectă principii educaţionale ale pedagogiei Waldorf

 

În 2004, două mămici cu elevi în sistemul de învăţământ Waldorf ,Gabriela și Agnes, se întâlnesc în Bucureşti și pun bazele primului magazin, Boribon, de jocuri și jucării care respectă principii educaţionale ale acestei pedagogii. În 2007, Boribon lansează cel de al 2-lea magazin la Cluj-Napoca iar în 2009 lansează și magazinul online www.boribon.ro. Astfel conceptul Boribon ajunge printre importatorii de jocuri și jucării din România, primul care se axează exclusiv pe dezvoltarea prin joc și joacă.

Materialele utilizate de Boribon la evenimentele proprii sunt reciclabile sau prietenoase cu mediul.

Datorită mămicilor Denisia şi Gabriela, există şi Comunitatea Boribon unde găsim informaţii pentru adulţi, părinți, oameni de business și tineri din corporații, informaţii în care sunt menţionate beneficiile muncii susţinută prin joc și joacă, cu produse care facilitează aceste beneficii. Boribon se implică prin acțiunile sale în campanii de responsabilitate socială, atât prin scopul businessului cât și prin promovarea unei vieți sănătoase, toate materialele utilizate inside job și la evenimentele proprii sunt reciclabile sau prietenoase cu mediul.

În 6 aprilie, Boribon deschide al trei-lea magazin în zona de Nord a Capitalei, în Pipera

 

Din dorința de a ajunge la cât mai mulți părinți principiile de învăţare prin joc, echipa din spatele conceptului Boribon a făcut un pas al încrederii şi curajului şi astfel, lansează în 6 aprilie un nou magazin, de data aceasta cu un spaţiu generos.

Atelierele și acțiunile dedicate, în noul magazin de joacă creativ-educativă, special gifts și art&craft pentru toate vârstele au ca scop ghidarea copiilor către viața de viitor adult alături de colaboratori foarte bine pregătiți în acest scop. Acțiunile dedicate reconectării adulţilor cu sine prin joc și joacă sunt și ele gândite și structurate astfel încât să ne reîntoarcem cu bucurie la copilărie, la copilul din interiorul nostru.

Echipa Boribon sub îndemnul „HAI SĂ TRANSFORMĂM MUNCA ÎN JOACĂ!” te invită cu zâmbete la MAREA DESCHIDERE, 6 aprilie, începând cu ora 10.00, Bulevardul Pipera 2C, Voluntari, Ilfov, Clădirea MVK.

Eu voi fi prezentă la marea deschidere împreună cu cele 2 minuni ale mele şi echipa Juxi Magic. Mi-am dorit să îţi ofer această informaţie şi să te invit să intri în lumea Boribon, în lumea copilăriei cu jocuri creative-educative. Puterea alegerii este la tine