Mindfulness sau “arta de a trăi” este puterea lui ACUM. Probabil ai mai citit sau ai mai auzit această definiţie scrisă sau rostită de către mine. Este simplu. Este arta de a rămâne conștient cu ceea ce se întâmplă. Stresul, depresia și anxietatea iau amprentă asupra fericirii. Cu practica de Mindfulness și alte instrumente, putem îmbunătăți concentrarea, claritatea și fericirea noastra generală.

De cele mai multe ori ne surprindem catalogând sau împărțind activitățile întreprinse, acțiunile și chiar viața între perfect și imperfect. Imperfect, dar în comparație cu ce sau cu cine?

Seminarul pe care-l voi susţine în data de 26 ianuarie, începând cu ora 11.30, la Piteşti este pentru tine care nu reușești să-ți dai seama care este elementul care lasă un gol imperfect în viața ta. Nu necesită cunoștințe anterioare despre mindfulness sau meditație și nici nu te exclude pe tine cel care ai asemenea cunoștințe.

Ce vei învăța?
În cadrul acestei sesiuni de mindfulness și dezvoltare personală, ai ocazia să discuți despre imperfecțiunile din viața ta, despre ce consideri că nu este perfect în ceea ce întreprinzi, despre ceea ce lipsește, dar și despre cum trebuie să abordezi și să priveşti aspectele imperfecte astfel încât să ajungi la echilibrul dorit și râvnit.

Ai ocazia să împărtășeşti ideile, temerile și întrebările cu alte persoane care se confruntă cu același tip de probleme și dileme.

Am ales o locaţie care se potriveşte perfect cu subiectul seminarului - TAJ -the secret garden din Piteşti. Natura are felul ei de a obţine echilibrul dorit şi de a ne arăta ca perfectul este imperfect şi viceversa.

Te aştept alături de mine dacă eşti în Piteşti în data de 26 ianuarie la seminarul de mindfulness “Cum să întâmpini imperfecțiunile din viața ta”. Înscrierea se face completând formularul de mai jos:
https://goo.gl/forms/d9YLAwvpgxmyXYD02

Trăieşte în prezent! Creează-ţi succesul! Fii recunoscător!