În ediția Simplu, s-a discutat despre Face Yoga, o metodă care lucrează cu mușchii de la nivelul feței, bucurându-ne de un rezultat vizibil, o față fermă și sculptată, o tehnică unică de a da timpul înapoi, o fata cum ți-ai dori

Tema acestei ediții este “ Exerciții eficiente de Face Yoga pentru linia feței și gât


În aceasta ediția o avem invitată pe Ana-Maria Cimpoescu, instructor Face Yoga. O să ne vorbească despre linia feței și gât, astfel încât să ne bucurăm de un rezultat vizibil, o față fermă și sculptată.
Prin practicarea Face Yoga beneficiem de câteva avantaje precum tenul mai neted, mai ferm, mai luminos, linia feței mai bine definită, asimetriile de la nivelul feței atenuate sau eliminate, la fel și ridurile.


Face Yoga nu este pentru cei care așteaptă rezultate peste noapte. Rezultatele depind direct proporțional de frecvența și corectitudinea executării exercițiilor. Avantajul este că tehnica poate fi practicată de oricine, bărbat sau femeie, indiferent de vârstă .
Cel mai important beneficiu este cel mental. Când vezi schimbările dorite la propria față și când realizezi că acestea se datorează consecvenței și perseverenței tale, îți crește stima de sine, îți găsești echilibrul și, pur și simplu, ești o persoană mai fericită.
Este important să eliberezi tensiunea de la nivelul feței înainte de a începe să practici exercițiile de Face Yoga!


Exercițiu de eliberare tensiune sternocleidomastoidian:


- întorc capul într-o parte. 
- Apuc mușchiul intre degetul mare și cel arătător, aplicând presiune ferm, timp de 5 secunde. 
- Mă mut in zona mediana. 
- Din nou prin mușchiul și încerc să îl trag in lateral vreme de 5 secunde. Apoi mă mut la inserția în  clavicula și, din nou, mențin presiunea 5 secunde.


Avem grijă la postură! Este important să avem spatele drept, picioarele pe sol, tensiune zero în zona gâtului!


Care sunt metodele practicării  Face Yoga?


1.  Neck and jawline shaper - tragem colturile gurii spre lateral (oarecum zâmbind), încordând gâtul  în  același timp. Mă  pot ajuta cu mâinile plasate pe piept sau pe gat pentru a reuși ridicarea. Trag aer pe nas și  îl eliberez pe gura, spunând hihihi. Acest lucru ajută la încordarea gatului. Facem 20 de repetări.
2.  Yummy face - zâmbesc, deschid ușor gura si  duc limba întrun-unul dintre colturile gurii, trăgând-o spre tavan. Mențin 3 secunde, apoi mă mut în  celălalt colt al gurii. Fac 10 repetări.
3.  Lifting pentru bărbia dubla: capul pe spate, deschid gura, trag limba spre tavan. Duc limba într-un colt de gura, mențin 3 secunde (sau 5), apoi mă mut foarte încet în colțul opus. Cu cat mut limba mai încet, cu atât mai eficient exercițiul. Reperam de 10 ori.

Beneficiile practicării Face Yoga sunt atât fizice, cât și mentale.


Fața va avea o linie mai fermă, pielea va deveni mai strălucitoare și mai tonifiată, expresiile faciale vor deveni mai tinerești și mai plăcute.
În același timp, însă, practicarea Face Yoga îmbunătățește capacitatea de autocontrol, crește considerabil încrederea în sine și starea generală de bine .
Practica de Face Yoga consecventa antrenează nu numai musculatura feței, dar și acel „mușchi” mental al realizării și împlinirii.


Te invit să urmărești și emisiunea Simplu alături de invitatul meu Ana-Maria Cimpoescu.


Te invit sa citești și articolul - Exerciții eficiente de Face Yoga pentru ochi strălucitori si zâmbet luminos 


Te invit să-mi lași un mesaj despre ce părere ai asupra Face Yoga.


Dacă ai nevoie să îți antrenezi starea de bine și ai nevoie de ajutor, nu ezită să mă contactezi la contact@danapredu.com
 
Mă găseșți și pe:
✅Facebook
✅Instagram
✅ LinkedIn
✅ YouTube
 
Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată și împlinită.
 

Multumesc şi partenerilor mei: 

Progressive, prezenți pe piața online din SUA și Europa cu cele mai bune echipamente sportive, articole pentru acasă și outdoor, trambuline și diferite accesorii.

PentruMine, pentru vestimentația din ediția SIMPLU. #pentrumine magazinul tău on-line care face diferența. Realizate cu drag în România. Modele unicat, materiale atent selecționate!


Trăiește în prezent. Creează-ți succesul. Fii recunoscător.
 
Ne revedem pe facebook și instagram, #traiesteviataacum
 
Sursă foto: Face Yoga Romania si galeria personala