La SIMPLU cu Dana Predu poveștile se spun simplu, cu sinceritate și curaj. Sunt povești ale oamenilor de lângă noi care învață lecții și din experiența lor dau mai departe.

Dacă nu ai urmărit până acum SIMPLU, să știi că este o emisiune LIVE despre viață și stil, simplitate și echilibru. La o simplă căutare în on-line (instagram, facebook, youtube) #simplucudanapredu acoperă o paletă vastă de teme, așa ca viața, pentru un altfel de stil de viață.

Am dat start în luna noiembrie cu ediția #datingonline în care am discutam despre experiențe în dating on-line alături de Andreea Hrab. Experiențele personale ale invitatei mele care a fost vulnerabilă și sinceră în fața a peste 5000 de suflete. Cu Andreea ne-am mai întâlnit în studio la Simplu când am discutat despre siguranța în cuplu, relații de cuplu sănătoase.

Ce vei afla dacă vei urmări ediția SIMPLU cu invitata Andreea Hrab

·      Ce își doresc femeile în on-line

·      Ce vor bărbații de la aplicațiile de dating

·      Care este temerea cea mai mare atunci când alegi să-ți creezi un profil în aplicația de dating

·      Care sunt greșelile frecvente în on-line

·      Cum să-ți creezi profilul în aplicația LIA astfel încât să te bucuri de socializare

·      Ce înseamnă aplicația LIA pentru fondatoarea ei Andreea Hrab și pentru sutele de utilizatori care au testat-o

·      Avantajele utilizării aplicației de dating LIA

·      Experiențele Andreei în dating-ul on-line, exemple de așa DA, așa NU, lecții învățate și acțiuni care nu se vor mai repeta.

Discuția noastră a decurs lejer, natural, cu bucurie cum spun eu, iar Andreea a fost prezentă la fiecare pas, pregătită cu răspunsuri out of the box, menite să inspire și să ajungă la urechile și inimile celor ce au nevoie.

Andreea Hrab este femeia care a învațat să se aprecieze fără a căuta validare, este antreprenorul care a creat LIA dating app – mai mult decât o aplicație de relaționare. A învațat pe propria piele ce înseamnă o relație sănătoasă după ce ai ajuns la un diagnostic de sindrom post-traumatic după ultima relație avută.

În on-line tatonăm și este ca și cum ne uităm la un album cu poze sau un catalog de modă.

Ce este LIA?

LIA este mai mult decât o aplicație de dating. Pe lia.best în prima pagină vei găsi pe scurt descrierea primei aplicații de dating dotată cu un algoritm de matching inteligent care îți maximizează şansele de succes în îndeplinirea dorințelor tale. În LIA se găsesc intențiile explicit.

LIA oferă timp.

Cui se adresează aplicația?

Aplicația este pentru toți dar cu accent pe cei care sunt în căutare de socializare, prieteni sau o relație de cuplu. Este perfectă pentru persoanele care caută transparență și nu vor să piardă timpul. Există opțiuni clare, transparente, care duc la posibiltatea de a intra în legătură cu persoane care-și doresc același lucru ca și tine.

La crearea profilului ți se solicită să precizezi ce tip de relație cauți, informația devenind vizibilă pe profilul personal.

La LIA nu găsești profiluri false. Algoritmul va selecta și te va pune în legătură doar cu potențialii parteneri care sunt compatibili cu tine la nivel de personalitate și împart aceleași dorințe cu tine.

Care sunt greșelile pe care le fac femeile în on-line?

Femeile atunci când intră în aplicația de dating on-line intră cu speranță și consideră că bărbații au datoria față de ele să le explice de ce dispar fără explicații, fenomenul ghosting.

În on-line sau după o întâlnire față în față dispariția ca măgarul în ceață ține de bunul simț al celuilalt sau cei șapte ani de acasă, de maturitatea emoțională, de empatie.  A considera că este un feedback despre tine ca persoană este o greșeală comportamentală. Nu! Acest comportament vorbește despre persoana respectivă. – ne-a explicat Andreea Hrab, fondatorul aplicatiei de dating LIA.

Femeile cer siguranță încă de la început și au uitat să exploreze.

În LIA primești sfaturi practice

Andreea ne-a povestit la SIMPLU de ce ține ea cont atunci când analizează un profil, detalii care nu se văd întotdeauna cu ochiul liber.

La secțiunea blog găsești și un ghid LIA pentru prima întâlnire cu sfaturi legate de aspectele cărora le poţi da atenţie la primele întâlniri, sfaturi care te pot ajuta să intri mai repede în legătură cu persoanele care-și doresc același lucru ca și tine.

Pentru mine intimitate sunt emoțiile mele pe care le transmit în relațiile apropiate.

Ediția SIMPLU cu Andreea s-a încheiat cu recunoștință și cu un mesaj care a atins inimile. Vă las aici doar o mică parte din mesaj, restul vă invit să ne urmăriți accesând link-ul de mai jos.

AZI suntem bine. Să-i iubim pe oamenii care sunt azi cu noi și să ne bucurăm că azi SUNT.

Pe Andreea Hrab o găsiți în on-line.

Website

https://lia.best/

Facebook

https://www.facebook.com/andreea.hrab

https://www.facebook.com/lia.dating
Instagram

https://www.instagram.com/lia.dating/

Îndemnul meu de la revedere pentru tine este: Continuă să ai grijă de tine de la interior la exterior! Te aștept cu drag să revii aici pe platformă și să lecturezi un nou articol pentru o viață trăită simplu și în echilibru.

Daca ai nevoie să ȋți antrenezi starea de bine şi ai nevoie de ajutor, te invit la o sesiune introductivă de coaching, gratuit. Mă poți contacta la contact@danapredu.com

Mă găsești și pe: 

Facebook

Instagram

✅ LinkedIn

✅ YouTube Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată şi împlinită.

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Sursa foto: pixabay, galeria personală LIA