Îndrăzneşti să fii unic? Ai un loc în care te poţi exprima

În timpul săptămânii am ales să plec de acasă şi să particip la un eveniment pe care l-am trecut pe listă de când eram însărcinată. Nu, nu este vorba despre un curs de dezvoltare personală sau un loc în care se adună speakeri motivaţionali şi discută despre mindfulness.  Decorul a fost total diferit, glam, cu sclipici, covor roz, amestec de parfumuri scumpe şi tocuri sexy. Exact ce îşi doreşte o femeie îndrăzneaţă. Aşa este?

Chiar dacă tonul meu poate părea glumeţ sau ironic, m-am întors acasă încărcată cu energie pozitivă, motivată să muncesc mai mult şi cu respect pentru toţi oamenii minunaţi care au participat şi au organizat evenimentul.

Am întâlnit-o pe Diana Cosmin de la finesociety.ro care a susţinut o prezentare de nota 10 bazată pe experienţa ei de storyteller şi care a dat temă pentru acasă care mie mi-a plăcut şi pe care vreau să o transmit mai departe:

  • Trebuie să te întrebi periodic: “La ce mă pricep eu cel mai bine?”
  • Priveşte statutul tău de povestitor ca pe un privilegiu şi întreabă-te: “Ce pot să fac cu el astfel încât să evoluez?”

Am avut ocazia să o cunosc pe Ana Morodan de la anamorodan.com, o femeie sigură pe ea, care îşi exprimă unicitatea ori de câte ori are ocazia. În pauză mi-a strâns mâna şi mi-a spus: “dacă diplomaţia este ceea ce te defineşte, go for it”.

Vă las mai jos un slide din prezentarea Anei care merge perfect cu o viaţă asumată, mindfulness.

 

Mesajul care a ajuns la mine în urma a 10 ore petrecute la Digital Divas 2019 este despre puterea de a arăta în jurul tău că eşti unic. Suntem diferiţi şi tocmai această unicitate ne dă puterea să mergem mai departe. Ai alegerea de a fi tu, acceptă că eşti diferit şi îndrăzneşte să fii unic. Locul potrivit pentru această unicitate este aici, în propria viaţă.

 

Am avut ocazia să fac poză cu Larisa Lupoaea de la care am învăţat eu să mă dau cu iluminator