A devenit tradiție ca în prima luna din an să ne întâlnim la Simplu cu numerologul meu preferat. Care sunt previziunile numerologice pentru anul 2023? La ce să ne așteptăm în acest an după anul 2022 care a fost un an previzibil din punct de vedere al relațiilor?

Care este vibrația acestui an? Îți dorești să știi unde să-ți îndrepți atenția în funcție de cifra destinului?

Numerologul Corina Stratulat a menționat ariile pe care să ne concentrăm astfel încât să alegem și să acționăm pentru a avea un 2023 extraordinar.

Corina Stratulat este antreprenor, numerolog și strateg pentru transformare personală și profesională. 

Numerologia este metoda de analiză personală și autocunoaștere care mi-a adus claritate în viața personală și în carieră. Pe lângă faptul că sunt antreprenor, expert în strategie de business și am experiență în dezvoltarea unei companii de la zero, știu acum că scopul meu este să ajut oameni care doresc să își transforme viața. 

Despre Numerologie

Numerologia este o știință și numărul reprezintă o valoare abstractă, metafizică. Este cunoscut faptul că cifrele conțin date despre însușiri ale psihicului uman, despre abilitățile personale, dar și despre subconștient.

Bazele numerologiei au fost puse de Pitagora în anul 600 I.H și numărul a fost văzut mai mult mai mult decât o cantitate, ci o calitate sau un simbol.

La ce ne ajută numerologia?

Numerologia ne ajută să ajungem la relațiile pe care ni le dorim, să ne folosim la nivel maxim abilitățiile în carieră și să ne bucurăm de succes în afacerile compatibile cu misiunea noastră personală.  

Anul 2023 este anul curiozității și spiritualității

După un an imprevizibil cum a fost 2022, se pare că în 2023 o să avem parte de liniște și echilibru. Urmează o perioadă în care vom lucra la a elibera frici și temperamente exagerate. Temele principale la care vom lucra se concentrează pe real, concret și autentic, ce ține practic de noi ca individ.

Numerologul ne îndeamnă să privim anul 2023 cu ochi de copil, cu o doză mare de curiozitate, explorând ariile personale care au nevoie de îmbunătățire.

În 2023 îți recomand să-ți adaugi curiozitatea în programul zilnic și să nu adormi până nu descoperi ceva nou, până nu ai informații noi față de ziua precedentă. Poate e nevoie să te apuci să studiezi un domeniu nou, să-i descoperi mai mult pe cei din viața ta, să-ți diversifici activitatea, să dezvolți noi proiecte. - Corina Stratulat, numerolog.

Problemele, situațiile dificile să fie privite ca o șansă la schimbare, o binecuvântare. Anul 2023 este anul în care este bine să acceptăm schimbările, să lărgim orizonturile și să învățăm lucruri noi. Să explorăm domenii necunoscute, să ne înscriem la cursuri dorite, să învățăm o altă limbă străină sau să cântăm la un instrument, să ne educăm în arii în care nu am făcut-o până acum. Evoluție.

Anul 2023 reprezintă un an de destin. Introspecție și Spiritualitate

Persoanele spirituale vor fi mai atente la mesajele, îndrumările trimise de Univers. Vom folosi creativitatea și intuiția pentru a descifra mesajele spirituale trimise de Univers.

Persoanele care nu cred în spiritualitate vor primi sarcini definite, vor experimenta lucruri noi, aventuri noi. Ține de noi și de capacitatea noastră de a păstra echilibrul într-un mod benefic pentru toți.

A sta în observare este o treaptă necesară în dezvoltarea spirituală, este o treaptă obligatorie către "iluminarea"către care mulți oameni tind. Când observi cu adevărat viața, poți "curge" cu ea, nu te lupți, nu-ți pierzi energia, nu opui rezistență la ce nu depinde de tine, nu te pierzi în scenariile de viață ale altora și îți vezi clar drumul/ destinul/ misiunea. – Corina Stratulat, numerolog.

Vibrația anului 2023. Semnificația numărului 2023 în numerologie

2023 este un an impar universal: 2 + 0 + 2 + 3 = 7. Adunând cifrele anului 2023 obținem cifra 7, cifră magică (șapte minuni ale lumii, sapte zile ale săptămânii, șapte culori ale curcubeului, șapte oceane, șapte continente, șapte chakre), spirituală, cifra menționată în basme și povești unde se manifestă lucrurile văzute și nevăzute. Numărul 7 este în general asociat cu căutarea unui înțeles mai profund. Totul capătă semnificație, un sens mai larg în acest an.

Anul 2023 reprezintă un an de destin, cifra 7 este o cifră impară, cu energie masculină, cu accent pe redescoperirea sinelui și punerea pe prim plan a nevoilor personale. Vibrația anului 2023 stă în satisfacerea dorințelor personale. Un an despre intuiție și noi modalități de a ne înțelege pe noi înșine și rolul nostru în lumea din jurul nostru.

Care sunt temele ce pot să iasă la suprafață în 2023?

Vibrația spirituală a anului 2023 ne va conduce să prioritizăm timpul liber și să acordăm atenție conectării cu natura, cu jocul în natură.  

Ne putem aștepta la inovație și descoperire, fiind un an al învățării și educației.

A șaptea casă din astrologie reflectă domeniul relațiilor unu-la-unu, un an al compasiunii și iubirii.

Ne vor atrage studiile legate de logică si de știință. Vom învăța să ne ascultăm intuiția și vom avem ocazia de a fi mai intelepți si mai așezați.

Capacitatea de adaptare la schimbare e o mare provocare, mai ales pentru persoanele rigide și conservatoare (de exemplu: persoanele născute într-o zi de 4, 13, 22, 8, 26, etc). Dacă ai mare rezistență la schimbări (de orice fel) nu o să-ți fie ușor în 2023. Ce ai zice dacă ai face în fiecare zi o mică schimbare? – Corina Stratulat

Te invit să urmărești prima ediție SIMPLU din anul 2023 unde am discutat cu numerologul Corina Stratulat despre previziunile numerologice din acest an.

Mai multe informații specifice despre 2023 vei descoperi și în Atelierul Previziuni 2023, susținut de Corina Stratulat.

O concluzie pe care o putem trage este ca anul 2023 va fi anul curiozității și spiritualității, și mai important ca niciodată este să dam dovadă de responsabilitate și asumare în tot ceea ce întreprindem.

Daca ai nevoie să ȋți antrenezi starea de bine şi ai nevoie de ajutor, nu ezita să mă contactezi la contact@danapredu.com

Mă găsești și pe:

Facebook

Instagram

✅ LinkedIn 

✅ YouTube Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată şi împlinită.

Trăieşte în prezent. Creează-ţi succesul. Fii recunoscător.

Ne revedem pe facebook şi instagram, #traiesteviataacum

Sursa foto: pixabay, galeria personală