Am scris această carte pentru tine, care cauţi răspunsuri, pentru tine, care te gândeşti adeseori că viața ta nu este perfectă, că lipseşte ceva care să redea acel sentiment de împlinire. Nu ai nevoie de cunoştințe anterioare despre mindfulness sau meditație şi nici nu te exclude pe tine, cel care te-ai mai întâlnit cu această artă.

Trage aer în piept şi aruncă-te într-un salt al încrederii. Strânge către tine bucuria lucrurilor simple şi învăluie totul in compasiune pentru tine şi tot ce te înconjoară.” – din cartea Minutul de mindfulness

Cuprinde 20 de secţiuni, iar fiecare secţiune poate fi lecturată în aproximativ un minut. Are un format mic dar preţios, un format de buzunar, şi astfel o clasează ca fiind prima carte de mindfulness de buzunar 100% românească. Formatul pe care l-am ales îţi permite să o plimbi în călătoria ta pentru echilibrul de fiecare zi. În “Minutul de mindfulness” vei găsi ilustraţii realizate de către fiica mea cea mare Iulia, 6 ani.

Când?
Marţi 26 martie începând cu ora 18.30
Unde?
Într-o locaţie draga mie, Commons – Intrarea Halelor nr.5. Deoarece spaţiul este limitat, te rog să rezervi loc la contact@danapredu.com.

Voi avea lângă mine familia, prieteni şi oameni dragi care m-au sustinut şi mă susţin în proiectele pe care le desfăşor şi m-aş bucura să te am şi pe tine.
Am pregătit şi surprize oferite de parteneri cunoscuţi iar tu vei putea aduce energie pozitivă, zâmbete şi bucuria de a participa alături de mine la lansarea primei cărţi de buzunar de mindfulness.
Editura Berg va fi alaturi de noi astfel incât vei putea pleca acasă cu “Minutul de mindfulness” şi cu autograful meu.

Cartea de buzunar “Minutul de mindfulness” te poate însoţi în orice moment din viaţa ta.

Deschide-o şi lasă-te inspirat!