Locul în care poveştile se întâlnesc cu realitatea

Ştiu că v-am mai spus că îmi plac poveştile de când eram de înălţimea piticului de grădină. Am trăit nenumărate vacanţe de vară doar cu prietenele mele cărţile, m-am transpus in mii şi mii de personaje şi am explorat locurile unde realitatea s-a întâlnit cu poveştile. Poate de aceea conceptul Juxi Magic s-a născut aşa de natural şi atunci când interpretez diverse roluri în spectacolele interactive pentru copii mi se pare firesc să fac asta.

În ultimele luni am lucrat la un nou proiect drag mie, o idee pe care la fel ca şi celelalte, am primit-o într-un colţ de noapte. Cu suportul şi încrederea oferită de către mămica puternică din spatele echipei Qbebe – Gabriela Paladi, am dat start pe 4 iulie la emisiunea live – Părinţi la PutereaQ cu Dana Predu.  Pentru aproximativ 30 de minute, pagina de facebook Qbebe devine locul în care poveştile părinţilor se întâlnesc cu realitatea. Pe perioada verii ne-am propus să ne întâlnim de 2 ori pe lună, joi, începând cu ora 15.00. 

Vreau să aduc mai aproape de voi, poveşti reale ale parinţilor din jurul nostru, poveşti din care putem să ne luăm o doză de curaj şi de inspiraţie pentru a înainta şi a ne bucura de viaţa de părinte.

Vom vedea că nu suntem singuri, că avem momente în care ajungem la limite, că există soluţii întotdeauna, că suntem diferiţi dar avem multe în comun…vom putea învăţa împreuna, ne vom ataşa de un trib, tribul în care se regăsesc Părinţii la PutereaQ(bebe).

Joi, 4 iulie am spart gheaţa cu tăticul implicat Cristian Petre de la jurnalulunuitata. Am făcut colecţie de emoţii dar şi de poveşti de părinţi. Am aflat cum se simte un tată când apare bebeluşul, cum evoluează un bărbat atunci când devine tată, ne-am jucat aşa cum numai părinţii ştiu să o facă, şi experienţa de părinte a fost descrisă de către Cristian ca fiind asociată cu responsabilitatea, echilibrul şi maturitatea

Ca să îndulcesc şi mai mult atmosfera, împreună cu Lolita Boutique de dulciuri am creat o prăjitură delicioasă şi arătoasă pentru invitaţii emisiunii Părinţi la PutereaQ cu Dana Predu. Şi rămâneţi aproape, am mai pregătit câteva surprize.

Următoarea emisiune va avea loc, joi, 18 iulie, ora 15.00, bineînţeles, pe pagina de facebook Qbebe. Voi avea o mămică specială, creativă, dar este încă surpriză