Politica de confidențialitate

  •  

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC Interpersonal SRL, cu sediul în Ilfov, Strada Orhideelor nr.8, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J23/2538/2015, CUI RO34799221 (denumita in continuare “Dana Predu”), în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.danapredu.com („Site-ul”).
Din acest motiv, ne străduim să vă procesăm datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”). Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.
Ce date prelucram si in ce scop?

  • Daca sunteti un client sau potential client
  • Daca aveti un cont pe Site: nume si adresa de mail. Crearea unui cont pe Site nu este conditionata de transmiterea unei comenzi. Totusi crearea unui cont permite plasarea unei comenzi prin intermediul Site-ului. In vederea accesari contului Dvs. va trebui sa stabiliti o parola. Va rugam sa va asigurati ca mentineti secretul parolei precum si a oricaror alte informatii legate de contul dvs.

Datele dumnevoastra vor fi stocate in vederea inregistrarii si operarii contului deschis pe site-ul nostru cu scopul de a va oferi posibilitatea de a plasa comenzi/participa la seminare, workshop-uri/participa la concursuri.

  • Daca achizitionati produse prin intermediul Site-ului: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).

In cazul in care doriti sa platiti pentru produsele achizitionate de la Dana Predu prin card de credit sau de debit, vi se va solicita sa furnizati informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesarii platii dumneavoastra, utilizand aceasta modalitate.
Toate raporturile nascute dintre Dana Predu si fiecare client prin intermediul Site-ului pentru sau dupa transmiterea unei comenzi se vor realiza conform acestei Politici de Confidentialitate si Termenilor si Conditiilor afisate pe Site, daca este cazul.

  • Daca alegeti sa deveniti client al programelor oferite de Dana Predu („Client”) – cu ocazia inscrierii in program prelucram: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, data nasterii, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct. Furnizarea datei de nastere este optionala si o utilizam exclusiv in vederea oferirii de discount-uri la produsele comercializate prin intermediul Site-ului Clientilor cu ocazia zilei lor de nastere.
  • Daca participati la concursuri sau tombole – datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul si adresa dvs. (in acest ultim caz, doar daca este cazul- de ex. pentru livrarea premiilor).

In cazul in care doriti sa va inscrieti la concursurile si/sau tombolele organizate de noi, va trebui sa completati un formular in baza caruia ne furnizati informatiile prevazute mai sus.

  • Dacă pentru a plasa o comanda sau a ne contacta utilizați contul dumneavoastră de Facebook, Instagram sau Google, Dana Predu va prelucra datele publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail si/sau numar de telefon. Aceste date vor fi utilizate in afara platformei respective doar in masura in care ati solicitat acest lucru, pentru a va transmite o oferta sau datele necesare in vederea incheierii unui contract intre Dana Predu si Dvs.
  • Scopurile prelucrarii sunt:

1.2.1. Furnizarea de servicii respectiv livrarea produselor comandate prin intermediul Site-ului
Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele si/sau serviciile solicitate. De exemplu, în livrarea de produse către dvs., este posibil să ne bazăm pe datele dvs. cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Totodata, in vederea procesarii platilor efectuate in cazul achizitiei de produse online, prin intemediul Site-ului nostru putem procesa datele cardului dvs. bancar.
Ne intemeiem în acest caz pe îndeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii (inclusiv efectuarea livrarilor, procesarea platilor).
1.2.2. Comunicare
Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de produsele si sau serviciile noastre precum si de procesarea datelor dvs. cu caracter personal.
1.2.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege
Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.
1.2.4. Trimiterea de newsletter-uri
Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile și produsele noastre, precum și despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la contact@danapredu.com.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

1.2.5. Concursuri, conferinte si tombole
In situatia in care va inscrieti la concursurile si/sau tombolele organizate de noi, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizati cu ocazia inscrierii la acestea. Ne intemeiem in acest caz pe acordul dvs. de a participa la aceste evenimente organizate de noi.
1.2.6. Inscriere ca Client
In cazul in care doriti sa aveti va participati la webminar-urile, seminarele sau workshop-urile organizate de Dana Predu, sau sa beneficiati de reduceri la achizitionarea produselor noastre precum si sansa de a fi printre primii informati in legatura cu evenimentele organziate de noi, va puteti inscrie ca Client in programele oferite de Dana Predu. Ne intemeiem in acest caz pe acordul dvs. de a ne furniza aceste date in vederea inscrierii ca si Client al programelor Dana Predu.
Dacă sunteți reprezentant/persoană de contact/angajat/colaborator a unui client sau potențial client al Dana Predu
 
2.1. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre Dana Predu de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.
În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către client.
 
2.2. Scopurile prelucrarii sunt:
2.2.1. Furnizarea de servicii si produse
Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru presta serviciile solicitate si/sau livra produsele comandate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri.
2.2.2. Comunicare
Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe și interesul legitim în furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.
2.2.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege
Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si produselor in baza unei obligatii legale, daca este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.
2.2.4. Trimiterea de newsletter-uri
Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile si produsele noastre, precum și despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la contact@danapredu.com
 
Dacă sunteți partener de afaceri, colaborator sau furnizor Dana Predu (inclusiv o persoana intervievata de Dana Predu)
 
3.1. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:  numele dvs., adresa  de e-mail, telefonul, adresa dvs., imaginea dvs. precum și alte date cu caracter personal  pe care ni le veti furniza direct.
 
3.2. Scopurile prelucrarii sunt:
3.2.1. Întreținerea relației noastre contractuale
Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dvs. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.
3.2.2. Comunicarea
Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.
3.2.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege
Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.
 
Dacă sunteți reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri/furnizor Dana Predu
4.1. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre Dana Predu, de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.
 
4.2. Scopurile prelucrarii sunt:
 
4.2.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri
Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.
4.2.2. Comunicarea
Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.
4.2.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege
Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si al produselor  noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.
În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către partenerul de afaceri/furnizor.
 
Dacă sunteți un vizitator al Site-ului
Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. când vizitați Site-ul www.danapredu.com, pentru a procesa și a răspunde întrebărilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru a trimite newsletter-urile la care v-ați abonat în timp ce vizitați site-ul nostru.
Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legătură cu activitatea, serviciile și produsele noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon.
De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.
Utilizăm Google Analytics, Facebook, Pixel  si Cookie pe Site pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului. Aceste informații permit Dana Predu să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Nicio informatie de identificare personala este inclusa in acest tip de raportare. Pentru detalii, consultați Politica noastră privind cookie-urile.
Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.
 
Durata pentru care vă prelucrăm datele?

Ca principiu, Dana Predu va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
 
În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Dana Predu (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).
În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de dezabonare de la comunicarile comerciale prin transmiterea unui email la adresa contact@danapredu.com, Dana Predu va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite de Dana Predu. Totuși, dorim să vă informăm că dezabonarea de la comunicarile comerciale nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate  mai jos.
Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Dana Predu va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Dana Predu pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. 
Cand si cum dezvaluim datele cu caracter personal?

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Dana Predu poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Dana Predu în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului  (de exemplu: firme de curierat, furnizori de servicii IT, furnizori de servicii privind medicina muncii, firma de contabilitate) ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Dana Predu prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
  • pentru executarea contractului incheiat cu dvs. si/sau indeplinirea obligatiilor fiscale sau legale (firma de contabilitate pentru efectuarea platilor, etc.).

 
Cand si cum transferam datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal furnizate către Dana Predu pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.
Ce drepturi aveti?

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Dana Predu, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Dana Predu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Dana Predu a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
  • Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Dana Predu să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
  • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Dana Predu către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
  • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Dana Predu sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Dana Predu poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

 
Contact
 
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@danapredu.com
 
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie si Google Analytics.