PROGRAM INDIVIDUAL DE COACHING ȘI COMUNICARE CONȘTIENTĂ, ÎN 10 SĂPTĂMÂNI

Cod produs: program coaching 10 saptamani

Producător: Dana Predu

690,00 EUR

TRANSFORMARE POZITIVĂ DE DURATĂ

PROGRAM INTENSIV DE 10 SĂPTĂMÂNI AXAT PE COMUNICARE CONȘTIENTĂ ȘI MINDFULNESS, PENTRU O EXPERIENȚĂ TRANSFORMATOARE.

În primele săptămâni, vei învăța fundamentul unei comunicări sănătoase și vei explora modul în care mindfulness poate influența interacțiunile tale.
Prin exerciții practice vei dobândi încredere în tine.
Pe măsură ce programul avansează, vei integra mindfulness-ul pentru a deveni mai prezent și mai conștient de propriile reacții și de dinamica relațiilor. Vei învăța tehnici eficiente pentru a gestiona conflictele și pentru a negocia în mod pozitiv.
Vei crea o strategie personalizată pentru comunicare și mindfulness, adaptată nevoilor și scopurilor tale.
Acest program te va sprijini în depășirea blocajelor și în obținerea unei transformări pozitive de durată în viața ta.

BENIFICIILE TALE:

✅ DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE COMUNICARE

Îmbunătățirea abilităților de comunicare, inclusiv ascultarea activă, exprimarea clară și gestionarea emoțiilor, contribuie la relații mai sănătoase și mai armonioase cu cei din jur.

✅ CUNOAȘTERE DE SINE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Prin practicarea mindfulness-ului și a introspecției, vei dezvolta o mai bună înțelegere a propriilor gânduri, emoții și reacții, ceea ce duce la o conștientizare mai profundă de sine.

✅ MANAGEMENTUL EFICIENT AL STRESULUI

Tehnicile de mindfulness te vor ajuta să reduci stresul și anxietatea, să îmbunătățești concentrarea și să rămâi calmi în situații dificile.

✅ GESTIONAREA CONFLICTELOR

Învățarea modului de a gestiona conflictele în mod constructiv te va ajuta să găsești soluții benefice pentru situații conflictuale.

✅ ELIBERAREA DE BLOCAJE ȘI LIMITĂRI

Vei depăși blocajele personale, inclusiv fricile și îndoiala de sine, pentru a-ți atinge obiectivele într-un mod mai eficient și mai încrezător.

✅ CREȘTEREA PERFORMANȚELOR PROFESIONALE

Abilitățile îmbunătățite de comunicare și managementul stresului te vor ajuta la o mai bună performanță în mediul profesional, având un impact pozitiv asupra carierei și succesului profesional.

✅ ÎMBUNĂTĂȚIREA RELAȚIILOR INTERPERSONALE

Prin comunicarea conștientă și empatie,vei îmbunătății relațiile cu ceilalți, construind conexiuni mai profunde și mai autentice în viața personală și profesională.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE PROGRAM