În cadrul ediției SIMPLU din luna Decembrie, am discutat un subiect interesant despre „Sărbători în familie cu Daniela Gyorfi”.
Am discutat despre cum decurg sărbătorile în familia ei în această perioadă. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți, iar românii deja își fac planuri pentru Crăciun și Revelion. Unii preferă să plece într-o mică vacanță, în timp ce alții aleg să rămână în căldura căminului lor.


Crăciunul este sărbătoarea care aduce o bucurie nemărginită în sufletele oamenilor de pretutindeni, de la cei mici și până la cei mai mari.


Sărbătorile de iarnă ne oferă o serie de tradiţii, datini şi obiceiuri pe care românii le respectă din din moşi-strămoşi. Orice om își amintește, în această perioadă, de vacanțele de iarnă petrecute la bunici când timpul avea parcă alt sens, iar tradițiile erau la ele acasă și aduceau, de fiecare dată, bucuria și zâmbetul pe chipul tuturor.


Când spui sărbătorile de iarnă, de cele mai multe ori, te gandești la zăpada ce urmează să îmbrace totul în alb, la mirosul de cozonac făcut de bunica în cuptorul din cărămidă și la colindele, care completează atmosfera de bucurie și emoție sufletească, pe care abia aștepți să le asculți și să le primești.


Crăciunul nu dura o lună ca acum. Asta este principala şi cea mai importantă diferenţă. Bradul se împodobeşte pe 24 decembrie, Moşul vine noaptea, când noi dormim, iar pe 25 ne trezim cu cadourile.


Bradul era până în tavan, cu crengi rare şi lăsate, care-ţi ocupa jumătate din sufragerie şi se scutura, pe covor.


Daniela Gyorfi este foarte mândră de familia pe care o are. A petrecut mereu cele mai importante momente alături de soțul ei, George Tal și fetița ei, Maria.

Daniela Gyorfi nu a avut tocmai o copilărie fericită. Neajunsurile îşi puneau amprenta pe sărbători şi banii lipseau, dar, în schimb, artista nu a dus niciodată lipsă de dragoste. Mereu a fost alături mama ei, cea care a fost omul cel mai important din viaţa Danielei, a înlocuit cu iubire tot ce îi lipsea din punct de vedere material.

Tot artista ne spune ca e mai bine să faci sărbătorile cu familia, deoarece aceasta e cea mai importantă. Își dorește sănătate, armonie și liniște în familie. 

Aceasta sărbătoare, ne aduce familiile acasă, de pretutindeni, deoarece orice sărbătoare este frumoasă cu familia, si farmecul sarbatorilor ne aduce acasă cât de departe am fi . 

Te invit să urmărești și emisiunea Simplu alături de invitata mea.

Te invit să urmărești și emisiunea Simplu - Daniela Gyorfi ne vorbește despre feminitate 

Mulțumesc si partenerilor acestei ediții:

Progressive, prezenți pe piața online din SUA și Europa cu cele mai bune echipamente sportive, articole pentru acasă și outdoor, trambuline și diferite accesorii. www.beprogressive.ro
 
Pentrumine.ro pentru vestimentatia mea de azi
 
JuxiMagic – activitati interactive pentru copii si adolescenti
 
Interpersonal.ro. – servicii IT premium.

Dacă ai nevoie să îți antrenezi starea de bine și ai nevoie de ajutor, nu ezită să mă contactezi la contact@danapredu.com

Mă găsești și pe:
 
✅Facebook: https://www.facebook.com/danapredu.ro
 
✅Instagram: https://www.instagram.com/danapredu
 
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/danapredu
 
Te invit să te abonezi la canalul meu pentru a fi la curent cu cele mai interesante informații pentru o viață echilibrată şi împlinită.
 
Trăiește în prezent. Creează-ți succesul. Fii recunoscător.
 
Ne revedem pe facebook și instagram, #traiesteviataacum

Galerie foto: Pixabay

Vă aștept cu drag întrebările!