Luna aceasta am onoarea să fiu prezentă la o nouă ediție a târgului dedicat unui stil de viață sănătos, Body Mind Spirit EXPO, din perioada 12, 13, 14 octombrie la Sala Palatului din București.

Body Mind Spirit EXPO este cel mai mare târg dedicat stilului de viață sănătos și echilibrat, un eveniment aparte în România, unde voia bună, relaxarea și starea de bine a vizitatorilor sunt obiectivele esențiale ale organizatorilor.

Organizatorii ne pun la dispoziţie trei secțiuni de desfășurare a evenimentului, astfel încât fiecare vizitator ce va trece pragul să poată găsi tot ce are nevoie: conferințe și workshop-uri cu intrare gratuită, pe teme diverse precum: astrologie, dezvoltare personală, psihologie sau nutriție, susținute de peste 40 de speakeri renumiți din țară, printre care Rita Mureșan, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei sau Geta Heimerl.

Cu mine te poţi intâlni vineri, 12 octombrie, începând cu ora 16.00, în sala A, la seminarul de mindfulness „Cum îţi poţi schimba ziua pozitiv şi conştient”. Viața este un dar pe care-l primim. Fiecare zi este un dar special cu noi oportunități de a ne descoperi și de a reîntoarce în Univers tot ce e bun. În cadrul seminarului vom discuta despre mindfulness şi cum putem integra tehnici de mindfulness in viaţa noastră, despre recunoştinţă şi legătura cu starea noastră de bine. Un articol pe acestă temă regăseşti aici.

Poţi verifica lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare aici sau pe pagina de Facebook! Intrarea este liberă!

Ai puterea de a decide şi de a schimba. Ai şansa să acţionezi cu fiecare zi nouă pe care o începi. Tu decizi cum să îţi schimbi ziua pozitiv şi conştient.

Te aştept alături de mine să ne cunoaştem, să aducem mindfulness în viaţa noastră!

Body Mind Spirit EXPO este şi expoziție cu vânzare, astfel încât toți cei dornici și interesați de propria sănătate, cât și a celor din jur să poată lua acasă produsele care le vin în ajutor. Târgul cuprinde peste 100 de companii expozante, branduri renumite, cât și mici producători locali, care au pregătit prețuri promoționale special pentru această ediție.

Te aștept la festivalul sănătății și al stării de bine! Dacă îți dorești un sfârșit de săptămână pozitiv, relaxant și revigorant, trebuie să ajungi între 12 și 14 Octombrie la Sala Palatului din București.