Tea & Vision Board - 2024

Cod produs: Vision Board 2024

Producător: Dana Predu

240,00 RON

Bucură-te de începutul anului 2024 cu strălucire și entuziasm - Hai să fim împreună la evenimentul nostru “Tea & Vision Board"!

Ești pregătită să îți împlinești visurile și să stabilești obiectivele pentru noul an? Te invităm să ni te alături la evenimentul nostru “Tea & Vision Board”, unde vei găsi oportunitatea să îți canalizezi energia și să îți conturezi direcția pentru un 2024 extraordinar!

Ce te așteaptă:
* Sesiuni pline de inspirație: Vei primi informații și perspective care să te motiveze în stabilirea și atingerea obiectivelor personale.
* Creează-ți propriul tablou de viziuni: Ai ocazia să îți vizualizezi și să îți conturezi visurile și obiectivele personale.
* Comunitate și sprijin reciproc: Vei intra în contact cu o comunitate de femei motivate, gata să se susțină una pe alta în drumul către visurile lor.

Care sunt cele mai importante lucruri pentru tine acum? Ȋn ce direcții vrei să-ți concentrezi timpul și energia astăzi? De ce ai nevoie pentru a acționa asupra intențiilor tale?

Tea & Vision Board 2024 este workshop-ul tău. ESTE PENTRU TINE. Un nou ȋnceput echilibrat şi realizabil.

Acest workshop este mai mult decât tăierea revistelor și lipirea imaginilor pe un carton. Este conectarea de sine, transformare, manifestare şi claritate în ceea ce îți dorești cu adevărat.

Workshopul se adresează:
• persoanelor care își doresc să descopere, să exploreze și să obțină un echilibru în propria viață;
• persoanelor cu vârsta de peste 20 de ani;
• oricărei categorii profesionale.

Știai că Vision Board-ul este o unealtă puternică de vizualizare și concentrare a atenției asupra obiectivelor și dorințelor personale?

  • Te ajută să-ți clarifici și să-ți definesc mai bine obiectivele și dorințele personale, aducându-le în centrul atenției tale.
  • Vizualizarea regulată a vision board-ului poate motiva și concentra asupra lucrurilor pe care îți dorești să le realizezi.
  • Se spune că prin concentrarea constantă și vizualizarea obiectivelor, poți atrage acele lucruri în viața ta.
  • Îți oferă o modalitate creativă de a-ți exprima visele și aspirațiile personale.

Eveniment organizat în parteneriat Dana Predu, trainer și mindfulness coach, cu Simona Boldea, motivational arhitect.

Dana Predu, antreprenor cu experiență în training de peste 15 ani, Mindfulness & Business Coach, Realizator și Moderator al emisiunii SIMPLU despre echilibru și simplitate în viață, Autor al cărţii pentru copii „Mami, te vreau lângă mine“ şi al primei cărţi de buzunar de mindfulness din România „Minutul de mindfulness“, fondator Juxi Magic. Mai multe informații regăsiți și pe www.danapredu.com.

Încerc să mă bucur de tot ceea ce înseamnă viață, de fiecare moment, experiență, de posibilitățile ce apar în fiecare zi…de ACUM.” Dana Predu

Simona Boldea este din 2016 modelator – arhitect motivațional, lucrează atât cu adulți, cât și cu adolescenți, realizând ședințe individuale particularizate nevoilor fiecăruia. Mai multe informații regăsiți și pe www.simonaboldea.ro 

În calitate de modelator și arhitect motivațional caut să cunosc cine ești, ce iți dorești, care sunt pasiunile tale, care sunt nemulțumirile/neîmplinirile tale, blocajele, temerile tale.” Simona Boldea

Investiția este de 240 lei/persoană. 

Data: 21 IANUARIE 2024

Durata: 3 ore / 11.00-14.00

Locația: Greenfield Residance

Toate materialele pentru realizare vision board sunt oferite din partea noastră. Am pregătit și o tombolă cu premii utile. 

Te vom aștepta cu bunătăți și un DELICIOS CEAI DE FRUCTE preparat de noi, Simona și Dana.

Locurile sunt limitate! Rezervă-ți locul acum pentru a beneficia de această experiență extraordinară și pentru a te alătura comunității noastre motivaționale la Tea & Vision Board!

Detalii la 0733 081 464 sau la contact@danapredu.com.

Acceptarea şi bunătatea ne fac mai puternici, nu mai slabi. Ne dau puterea de a ne ierta mai ușor atunci când imperfecţiunile apar.” Minutul de mindfulness

Ascultă-ți inima! Te așteptăm cu drag alături de noi!

Cu bucurie, 

Dana și Simona